Evenementen

Masters Expo 2021 maakt zich op voor meest spraakmakende editie

dinsdag, 9 november 2021

Van 18 t/m 22 november vindt ‘The Forward Edition’ van MASTERS EXPO plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs. Een grootse sociale happening met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap en verbinding. Het zijn de Masters die het prestigieuze Holland Complex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is.

MASTERS EXPO ziet kansen voor sustainable en future proof premium businesses, die trendsettend en verbindend zijn. Een unieke mogelijkheid voor de duurzame doorontwikkeling van vakmanschap en topkwaliteit. Een kantelpunt van Meer naar Beter. Een nieuwe balans met aanstekelijk positivisme. Niet alleen omdat we daar allemaal wel iets van kunnen gebruiken, maar ook omdat er écht nieuwe ontwikkelingen en inzichten zijn die het verdienen om uitgerold te worden. De luxe-industrie is traditiegetrouw het startpunt voor innovaties. Waar een automerk vroeger altijd koos hun topmodel op de beurs te lanceren, wil het tegenwoordig ook laten zien wat het presteert op het gebied van elektrisch rijden en zakelijke arrangementen. MASTERS EXPO biedt die ruimte.

In deze CAPITAL OF GREAT BUSINESS treft een groot aantal geselecteerde exposanten, ondernemers, investeerders, CEO’s, leiders, politici en visionairs elkaar op de beursvloer om zaken te doen, het glas te heffen, te netwerken en vooruit te kijken. Musici, dansers, zangers, exquise proeverijen, een secret suite: overal valt wat te beleven, te zien, te ervaren. Elke dag, elk uur. En wil je even bijkomen van al het moois en genieten van een heerlijke lunch of diner, dan kan dat op een record aantal verrassende culinaire hotspots.

De beurs gaat donderdag 18 november van start met THE EXCLUSIVE PREVIEW. Een unieke gelegenheid om als één van de eersten tijdens een exclusieve dag en avond de beursvloer te betreden en de nieuwste noviteiten en visionaire concepten real life mee te maken. Ook het congrescentrum van RAI Amsterdam sprankelt dit jaar. Gedurende de beursdagen wordt het vernieuwende aanbod gecombineerd met het inhoudelijk uitdagende en inspirerende programma van MASTERS UNITED in het RAI Theater: lessen van topondernemers en persoonlijke interviews onder leiding van Wilfred Genee, Humberto Tan en Jort Kelder. Leer van de meesters. Denk mee over kansen. Ontmoet de top van Nederland.

Traditiegetrouw sluit de beurs op maandag af met de grootste netwerkdag van Nederland, waar alle borrels en small-events op de beurs in het teken staan van netwerken op niveau. MASTERS EXPO wordt niet voor niets de CAPITAL OF GREAT BUSINESS genoemd.