COVID-19 Evenementen

Masters EXPO opent haar deuren

donderdag, 18 november 2021

MASTERS EXPO, Europa’s enige exclusieve zakenbeurs, opende vandaag haar deuren voor het publiek. Met de nu geldende maatregelen is het programma aangescherpt. The Forward Edition, zoals deze editie van Masters EXPO heet, blijft een bijzondere happening met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap en verbinding.

Met de invoering van nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid, is de Forward Edition omgetoverd tot een zakelijke beurs met allure, waar enorm veel te zien en beleven is. Netwerken gebeurt er zoals gewoonlijk volop. Zo treffen een groot aantal geselecteerde exposanten, ondernemers, investeerders, CEO’s, leiders, politici en visionairs elkaar op de beursvloer om zaken te doen, het glas te heffen en samen vooruit te kijken.

De aanpassingen aan het programma treffen met name de grotere sociale gebeurtenissen van het evenement. Het avondprogramma is komen te vervallen. De podia, voor o.a. musici, zijn verwijderd en de theatersessies met Wilfred Genee, Humberto Tan en Jort Kelder kennen een maximum aantal bezoekers. Borrels vinden alleen zittend plaats op aangewezen locaties en op gepaste afstand van elkaar. Hier zijn de culinaire hotspots op de beurs op ingericht. Ook een borrel of hapje op de stand is alleen zittend mogelijk.

Net als bij andere beurzen zijn de openingstijden aangepast. De beursvloer start 17:45 uur met het afsluiten. Om 18:00 uur gaan hier de deuren dicht. Restaurant M blijft open tot 20:00 uur. Daarnaast is er continu aandacht voor het houden aan de hygiënevoorschriften: afstand houden, verbaal of met een handgebaar begroeten, regelmatig handen wassen of desinfecteren en hoesten of niezen in een papieren tissue of binnenkant van de elleboog.

Al deze aanpassingen zijn in lijn met het coronaprotocol van RAI Amsterdam. Dit protocol is geschreven op basis van de nu geldende regels en richtlijnen van de Nederlandse overheid die er zijn om het welzijn en de veiligheid van alle aanwezigen te borgen. Net als bij alle beurzen bij de RAI vragen we iedereen, van exposant tot bezoeker, deze maatregelen te respecteren en eventuele verdere instructies op te volgen.