Coronavirus en RAI Amsterdam

Als RAI Amsterdam volgen we de maatregelen op van de overheid ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Covid-19 virus. Met de lokale overheid en organisatoren zijn we in gesprek om te bepalen welke evenementen op welke wijze doorgang kunnen vinden. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat daarbij voorop. Ten behoeve hiervan is het coronaprotocol ‘RAI Amsterdam – Veilig, Verantwoord en Gastvrij’ opgesteld, dat is gebaseerd op het brancheprotocol voor zakelijke bijeenkomsten.

We zijn er klaar voor om zakelijke bijeenkomsten te laten plaatsvinden in de RAI, conform de anderhalve meter-richtlijn. Op deze pagina leest u meer over de ontwikkelingen op dit gebied.

Organiseer veilige evenementen

Het organiseren van een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is een lastige opgave. Daarom zijn we volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in ons protocol, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige en gastvrije RAI.

Lees meer

Een veilige beursdeelname

Het deelnemen aan een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is niet zo vanzelfsprekend als voorheen. We zijn volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in onze protocollen, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige beursdeelname.

Lees meer

Nieuwsartikelen over COVID-19