Samenwerking contract Okee verlengd
Samenwerking

Contract met Okee Bedrijfsdiensten verlengd

donderdag, 28 maart 2024

Okee startte in 2020 bij RAI Amsterdam. Sindsdien houdt het bedrijf uit Alphen aan den Rijn 365 dagen per jaar alle restaurants en keukens schoon die het imposante, 110.000 vierkante meter tellende complex telt. Daarnaast regelt Okee de organisatie en de volledige personele bezetting van de spoelkeukens. Een omvangrijke opdracht, vanwege de grote bezoekersaantallen van de RAI in combinatie met de transitie van disposables naar re-usable en meer circulair werken bij de dienst F&B. Directeur Okee, Niels Renee reageert verheugd op de verlenging van het contract: “We zijn er trots op dat deze internationaal toonaangevende beurs- en congresorganisatie wederom haar voorkeur heeft uitgesproken voor ons schoonmaakbedrijf.

Ludieke Bokaal

Rientz Mulder Executive Chef bij RAI Amsterdam overhandigde het team van Okee na de contractverlenging een ludieke bokaal; ’de gouden afwasborstel’  Niels Renee; “dit illustreert onze goede samenwerking. Wij koesteren persoonlijk contact met onze klanten. Tegelijkertijd kunnen we dit alleen waarmaken dankzij de kwaliteiten van onze leidinggevende op de werkvloer. Een haarscherpe logistiek en goede personele planning zijn steeds belangrijker om tot een succesvol partnerschap te komen. De verlenging van het contract met de RAI is voor ons de bevestiging dat deze aanpak voor ons het beste werkt”, aldus de ondernemer.

Van links naar rechts: Danny van Ingen (projectmanager Okee Bedrijfsdiensten), Rientz Mulder (executive chef RAI), Niels Renee (directeur Okee Bedrijfsdiensten), Johan van der Wal (sous-chef Facilities RAI) en Bart van der Heijden (director events RAI).