Horeca

Basement Chefs maken eigen bitterbal

donderdag, 16 juni 2022

RAI Amsterdam komt met een vernieuwd biterballen recept. Wat maakt deze bitterbal zo speciaal? Deze ronde en krokante snack bevat vlees van lokale Noord-Hollandse koeien, biologische knolpeterselie en zachte salpicon. Daarnaast is er ook een Vegan variant, bestaande uit een paddenstoelenvulling met verse kruiden, zodat iedereen kan meegenieten.

Basement Chefs

Het keukenpersoneel van de RAI bestaat uit de Basement Chefs. De Basement Chefs hebben hun naam te danken aan het feit dat ze volledig ondergronds opereren. Via een netwerk van gangen onder het congrescentrum komen ze overal terecht. Het team is trots op het leveren van heerlijke en duurzame producten, die iedere dag met passie worden bereid. Met het initiatief ‘Hartverwarmend Amsterdam’ heeft RAI Amsterdam een concept ontwikkeld waarin catering niet alleen op de seizoenen is afgestemd, maar ook gekoppeld wordt aan maatschappelijke verbetering.

Op 14 juni hebben de Basement Chefs de bitterbal tijdens Provada geïntroduceerd. Provada is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met een driedaags programma biedt het ruimte voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie op het gebied van vastgoed. Tijdens de beurs konden veel gasten de heerlijke bitterbal zelf uitproberen.