Samenwerking

ACS audiovisual komende jaren Preferred Supplier van de RAI

dinsdag, 20 april 2021

Donderdag 15 april 2021 werd het contract getekend waarmee RAI Amsterdam en ACS audiovisual solutions hun partnership de komende jaren voortzetten.

ACS begon ruim 40 jaar geleden als (technische) afdeling van RAI Amsterdam. Na een management buy-out in 2004 continueerde ACS de samenwerking met de RAI als Preferred Supplier voor audiovisuele, en ICT diensten.

Studio
Speciaal voor dit moment werd gebruik gemaakt van de tijdelijke studio die ACS in het Amtrium faciliteert. Deze studio wordt gebruikt voor live presentaties, interviews en panel discussies voor online events vanuit de RAI. Ook is ACS één van de partners in ‘The Stage is Yours’ het plug and play concept waarbij 1.100 mensen volledig coronaproof kunnen samenkomen voor hun evenement of congres in half 12.

Jessica Ylstra, Managing Director ACS audiovisual solutions: “ACS is trots op de jarenlange samenwerking met RAI Amsterdam en wij zijn heel blij dat wij dit partnership wederom mogen continueren. Een aantal bijzondere momenten in de toekomstige samenwerking met de RAI liggen al vast: een aantal grote internationale congressen, waar ACS jaarlijks mee samenwerkt, die de komende jaren in de RAI plaatsvinden. Deze congressen betekenen een enorme boost voor Amsterdam en de congres- en hospitality branche”.

Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam vult aan: “Met ACS audiovisual solutions kunnen wij hoge kwaliteit audiovisuele ondersteuning en tijdelijke zalenbouw aanbieden aan onze klanten. Naast de audiovisuele faciliteiten zijn daar natuurlijk ook de digitale oplossingen, die vooral het laatste jaar een enorme vlucht hebben genomen en waarbij de ondersteuning van ACS voor ons erg belangrijk is. Wij kijken uit naar de continuering van de samenwerking”.