Events

Negenmaandenbeurs nieuwe stijl groot succes

Tuesday, 17 May 2022

Duurzaamheid en tech-oplossingen belangrijke trends op grootste baby-event

De Negenmaandenbeurs beleefde een succesvolle 36e editie. Na een afwezigheid van ruim twee jaar door de coronamaatregelen was RAI Amsterdam de afgelopen dagen weer de place to be voor aanstaande en jonge ouders. Deze keer vier dagen en zonder de Huishoudbeurs die normaliter gelijktijdig met de Negenmaandenbeurs wordt gehouden. Met 100% focus op de beoogde doelgroep waren zowel bezoekers als exposanten zeer enthousiast over deze Negenmaandenbeurs ‘nieuwe stijl’. Belangrijke trends waren duurzaamheid en tech-oplossingen. De volgende editie van de Negenmaandenbeurs is van 15 tot en met 18 februari 2023 in RAI Amsterdam.

Tijdens het grootste consumentenevenement in Nederland over zwangerschap en baby’s konden bezoekers na twee jaar coronastilstand weer alles met eigen ogen bekijken en uitproberen op de beursvloer. Ruim 250 merken – waaronder zowel de grotere bekende namen als een ruim aanbod kleinere upcoming merken – presenteerden er de allernieuwste innovaties en er waren vele experts aanwezig om bezoekers te inspireren en te informeren over een goede start voor kind en gezin. 

Positieve reacties

De Negenmaandenbeurs trok de afgelopen vier dagen ruim 23.000 bezoekers naar RAI Amsterdam. Voor het eerst werd het evenement niet gelijktijdig met de Huishoudbeurs gehouden. “Onze exposanten zijn zeer te spreken over deze editie en we hebben veel positieve reacties gekregen van de bezoekers”, zegt Daniëlle Meester van de Negenmaandenbeurs. “Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat ruim 90 procent van de bezoekers tevreden was over de kwaliteit van de aanwezige bedrijven en merken. Ook heeft 91% iets gekocht, besteld of is van plan dat te doen naar aanleiding van het beursbezoek. We zijn ongelooflijk trots op deze bijzondere mei-editie en kijken nu al uit naar de volgende, in februari 2023”.

De volgende editie van de Negenmaandenbeurs wordt van 15 tot en met 18 februari 2023 gehouden, waarbij alleen de laatste beursdag gelijktijdig met de Huishoudbeurs zal zijn.

Lees meer op de site van de Negenmaandenbeurs