Events

Inspiratie, informatie en onderzoek centraal op Negenmaandenbeurs 2022

Tuesday, 3 May 2022

Van 11 tot en met 14 mei vindt de 36e editie van de Negenmaandenbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs zal geopend worden door het babyvoedingsmerk mama Deli in samenwerking met Naomi van As, moeder en voormalig top-hockeyster.

Bezoekers kunnen vier dagen lang 250 merken en de nieuwste innovaties ervaren. Naast het programma zijn er masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen. Op de beursvloer komen onderzoek en wetenschap samen. De Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje geeft een kijkje achter de schermen bij het vraagstuk over een goede start van pasgeboren kinderen.

Tijdens de Negenmaandenbeurs zal er veel gesproken worden over de trends gemak en duurzaamheid. “De vraag naar babytech producten, gadgets, apps en diensten is groter dan ooit.” zegt Daniëlle Meester, Event Director van de beurs.
De nieuwe generatie ouders is milieubewust en dit is terug te zien op de beurs. Er is gebruik gemaakt van 100% recycled plastic en andere materialen, productie binnen Europa of eigen bodem en energiebesparende producten.