Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzame evenementen

Dagelijks werken wij nauw samen met organisatoren, exposanten en onze leveranciers om waardevolle ontmoetingen te creëren tussen mensen van over de hele wereld. Wij willen bij de RAI een duurzame omgeving creëren waarin ontmoetingen nu en in de toekomst kunnen blijven plaatsvinden.

Het verkleinen van een negatieve footprint en het vergroten van positieve impact op de wereld staat hierin centraal. Duurzaam organiseren en faciliteren van evenementen is dan ook de norm die wij samen met onze klanten en leveranciers nastreven.

Een duurzaam evenement stap voor stap

De verantwoordelijkheid voor onze planeet dragen we samen. Steeds meer bedrijven erkennen deze verantwoordelijkheid en zijn actief bezig met MVO. Ook in de evenementenbranche staat duurzaamheid op de agenda. Dat is niet alleen goed nieuws voor de planeet. De evenementen die actief met MVO bezig zijn creëren op lange termijn meer waarde voor zichzelf, hun klanten én de omgeving! Hoe pak je dat aan?

LEES MEER

Door community's rondom evenementen te ondersteunen, genereren we niet alleen een platform die de connectie zal verrijken maar kan dit leiden tot nieuwe partners