Award

YOIN Excellent Meeting Places certificering voor RAI

maandag, 21 maart 2022

RAI Amsterdam heeft het kwaliteitslabel YOIN excellent meeting places ontvangen. Een locatie gecertificeerd als YOIN excellent meeting place is een accommodatie met een buitengewoon kwalitatieve en goed passende uitstraling die onder andere voldoet aan de strengste technische vereisten voor het organiseren en faciliteren van een beurs, congres of ander evenement en een zeer hoog niveau biedt aan overige faciliteiten zoals dienstverlening, food & beverages.

RAI Amsterdam heeft deze hoge waardering gekregen vanwege de flexibiliteit om evenementen van verschillende grootte en kwaliteit te huisvesten middels een optimaal ingerichte venue en strak aansluitende dienstverlening. RAI Amsterdam heeft ruim gescoord en is een ‘excellent meeting place’! Quote auditeur Michiel Smilde "RAI Amsterdam is een bijzondere locatie met internationale allure en expertise, ondergebracht in expertteams om alle type opdrachtgevers goed te kunnen begeleiden. Een slimme en unieke aanpak. Wat mij opviel is dat de kennis van deze teams groot is en blijvend in ontwikkeling, hierin wordt bewust geïnvesteerd wat mede maakt dat medewerkers op de juiste plaats in de organisatie actief zijn” Het muurschild en het bijbehorende certificaat werd officieel overhandigd door Marie-Louise Buckens connector van YOIN excellent meeting places en auditeur Michiel Smilde aan RAI Directeur Bart van der Heijden en Project Manager Ruud Koopman van RAI Amsterdam. Bart van der Heijden is heel trots: “Deze certificering laat zien dat RAI Amsterdam mee kan als excellent meeting place, door zich als organisatie constant te blijven aanpassen aan de klantwens”.

Wat houdt deze classificatie precies in?

Nederland telt veel vergader- en congresaccommodaties. Het is in het belang van opdrachtgevers en accommodaties dat de markt transparant is. Wie biedt welke kwaliteit en voldoet aan eisen van omvang, bereikbaarheid, et cetera. YOIN excellent meeting places is het onafhankelijke en betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en eventlocaties. YOIN adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties op kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, innovatie en service. Daarnaast zorgt YOIN voor hoogwaardige uitwisseling en ontwikkeling van kennis op het gebied van organisatie, sales en marketing waardoor aangesloten locaties continu ondersteund worden bij de bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering van hun locatie. Voor locaties een geweldig inzicht en voor boekers een betrouwbaar kwaliteitslabel die aantoont dat de locatie en het team ruime kennis, ervaring en faciliteiten in huis heeft om met vertrouwen zaken mee te doen.