Buurtnieuws Horeca

The Traveller opent een nieuwe locatie naast RAI Amsterdam

vrijdag, 15 oktober 2021

In het pand van het voormalige restaurant The Roast Room, komt het wereldse restaurant The Traveller. The Traveller Zuid wordt een inspirerende plek waar omwonenden, ondernemers, studenten en beurs – en congresbezoekers van de RAI van ’s ochtends tot ’s avonds laat welkom zijn om te genieten van traditionele wereldgerechten in een fris-modern ingericht restaurant.

Een culinaire ontdekkingsreis

Net als bij The Traveller Zuid-Oost, gevestigd in het Cumulus Park, is het culinaire aanbod van The Traveller Zuid avontuurlijk met een mix van kleurrijke, traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is één grote ontdekkingsreis en is internationaal met “speciaal” bieren, mooie wijnen uit alle continenten en wereld-cocktails. Op vrijdagmiddag is er een live DJ. The Upper Deck, inclusief het dakterras, is de met licht overgoten bovenverdieping die 7 dagen per week de perfecte plek voor evenementen biedt en naar ieders wens kan worden ingericht.

Over The Traveller

The Traveller is het geesteskind van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en The Roast Room. Michiel ging het avontuur aan met horecaondernemer Neal Valentijn, geïnspireerd door hun gezamenlijke passie voor reizen en de wereldkeuken. Inmiddels is het team van eigenaren versterkt door Lisa Bakker, voormalig algemeen manager van Visaandeschelde en The Roast Room. Met zijn drieën zetten zij het concept van The Traveller voort bij de RAI. The Traveller Zuid wordt eind oktober geopend.