Evenementen

RAI Amsterdam is open

donderdag, 9 september 2021

Met de 36e editie van de KunstRAI openden we op woensdag 12 september onze deuren voor het eerste meerdaagse evenement in de RAI sinds maart 2020. Met de Europahal als locatie, het prachtige weer buiten en de goede sfeer binnen, konden we ons eigenlijk geen betere openingsdag voorstellen.

De agenda voor september laat zoals vanouds zien hoe divers en belangrijk evenementen in de RAI zijn. Na de KunstRAI faciliteren we The European Society For Paediatric Nephrology, een hybride on-site en online bijeenkomst over nierziekte bij kinderen en adolescenten, gevolgd door een zomershow van Titus & Fien in het RAI Theater. Vervolgens verwelkomen we in de RAI internationale business-to-business evenementen als Money20/20, het grootste fintech evenement van Europa, en ons eigen Greentech Live & Online, het wereldwijde platform voor professionals in de tuinbouw.

Dat we verheugd zijn onze klanten, exposanten en bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen, laten RAI COO Maurits van der Sluis en organisator van de KunstRAI Erik Hermida duidelijk zien met onderstaande videoboodschap. Graag tot snel, bij RAI Amsterdam.