Evenementen

Negenmaandenbeurs 2023: weer terug in februari

donderdag, 15 december 2022

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari 2023 kunnen aanstaande en kersverse ouders weer op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam terecht voor inspiratie, informatie en een heerlijk dagje uit. Met een compleet aanbod van ruim 350 babymerken is Nederlands grootste baby-event weer terug op het vertrouwde timeslot in februari, in ‘nieuwe stijl’.

Tijdens Negenmaandenbeurs 2023 is er speciale aandacht voor empowerment van de vrouw en aan de rol van de partner wordt eveneens extra aandacht besteed. Ook zijn verschillende ministeries en de Belastingdienst aanwezig op de beursvloer. Deze instanties geven voorlichting over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen.

Op het evenement worden innovaties gepresenteerd die het leven van aanstaande en jonge ouders makkelijker maken. Onder de slimme innovaties bevinden zich interactieve knuffels, kinderwagens en bolderkarren die je ook kunt gebruiken met autostoel of reiswieg.

Lees hier meer over de Negenmaandenbeurs.