La Place locatie in de RAI
Horeca

La Place blijft gasten RAI Amsterdam van eten en drinken voorzien

maandag, 8 januari 2024

RAI Amsterdam en de Vermaat Groep hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract met Vermaat voor de La Place locaties. De beide La Place locaties in de RAI blijven ook de komende vijf jaren onze bezoekers voorzien van de lekkerste broodjes, verse sappen en  smoothies, warme dranken en koude & warme lekkernijen.

Vermaat groep en RAI Amsterdam zijn blij met de contractverlenging waarbij de La Place formule de bezoekers van de RAI dagelijks blijft verrassen en inspireren. Met de verlenging van de overeenkomst investeren partijen ook in een upgrade van zowel Spot C als Holland Café.

Op deze locatie hebben wij twee La Place uitgiftepunten waar veelal zakelijke gasten, met een internationaal karakter, hun eten kunnen halen of even plaats kunnen nemen in de hectiek van een beurs of congres. Het aantal gasten is afhankelijk van het evenement, maar kan oplopen tot wel 1000 gasten per dag."

De La Place locaties in de RAI worden gerund door de Vermaat Groep. In 1978 begon Vermaat in Utrecht als delicatessenwinkel. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ locaties door het hele land. De horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Ingrid van Leeuwen, Formule Directeur bij Vermaat, is verheugd over de verlenging van de overeenkomst van de La Place vestigingen binnen de RAI. “Het aanbod van La Place past bij de beurzen van de RAI en zal de komende jaren met herkenbare klassiekers en vernieuwd assortiment de verschillende bezoekers van de RAI verrassen. Een La Place om trots op te zijn!”