Evenementen

Grootste keus aan vinyl en cd’s tijdens internationale platen & cd beurs

donderdag, 17 september 2020

RAI Amsterdam opent zaterdag 19 september haar deuren voor alle popfanaten, DJ’s, vinylverzamelaars en muziekliefhebbers. Dan vindt de internationale Platen & CD Beurs plaats. Gespecialiseerde standhouders uit heel Europa bieden hier hun waar aan, van elpees tot muziekmemorabilia. Geheel volgens het coronaprotocol voor veilige, verantwoorde en gastvrije evenementen.

Fans en experts ontmoeten elkaar
De internationale Platen & CD Beurs in de RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Diamond Lounge en de Europa Foyer 1 en 2: mooi ingerichte zalen met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de tienduizenden platen en cd’s in alle prijsklassen en muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

Welzijn en veiligheid staan voorop
Met de genomen maatregelen als voorregistratie, een ruimere opzet, eenrichtingslooppaden en een maximaal aantal bezoekers per dagdeel, zet Recordplanet.nl - organisator van de Platen & CD beurs - samen met de RAI wederom een  mooi evenement neer voor alle muziekliefhebbers en -verzamelaars. Stephan van Zal van Recordplanet.nl: We hebben hard gewerkt om diverse veranderingen door te voeren, van registratie en regulering van bezoekersstromen tot veilige opbouw en afbraak van de beurs. Zo beschermen we de gezondheid van alle betrokken tegen corona en kan iedereen volop genieten van een fantastische beurs.”

Wil je de internationale Platen en CD Beurs in de RAI meemaken? Koop nu nog je kaarten online. Er zijn twee dagdelen beschikbaar: van 09.00 tot 13.00 en van 13.30 tot 17.30. De toegang in de voorverkoop bedraagt € 8,00. Kaarten zijn uitsluitend online via recordplanet.nl verkrijgbaar.