COVID-19 Buurtnieuws

Verbinding in roerige tijden

donderdag, 26 maart 2020

De verspreiding van het COVID-19 coronavirus is in een versnelling gekomen. Ieder heeft dagelijks te maken met de genomen maatregelen om de kans op besmetting en verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. Afstand houden, zoveel mogelijk thuis blijven en vanuit huis werken is het devies. 

Het besluit van de Nederlandse overheid om geen evenementen te laten plaatsvinden tot 1 juni, maakt dat contact in deze periode anders verloopt. In het belang van het welzijn en de veiligheid van iedereen staan wij als RAI Amsterdam volledig achter dit besluit. Om kenbaar te maken dat er bij de RAI geen evenementen plaatsvinden zijn de deuren sinds afgelopen week gesloten, de vlaggen naar beneden gehaald en de meeste verlichting is uitgezet. Met uitzondering van de afdelingen Safety & Security en Technical Services - die het pand veilig en daar waar nodig operationeel houden - werken al onze medewerkers thuis.

Als RAI drukken we iedereen op het hart: besteed zorg aan uw gezondheid en die van uw naasten door de maatregelen van de Nederlandse overheid en het RIVM te respecteren. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee het zorgpersoneel in deze periode zoveel mogelijk ontlasten. Zodra de omstandigheden het toelaten hopen we u allen weer gezond en wel te mogen treffen.