COVID-19 Evenementen

The stage is yours!

maandag, 27 juli 2020

Nieuw plug & play concept voor evenementen tot 1175 personen

RAI Amsterdam, Unlimited Productions, Mansveld Expotech en ACS presenteren een nieuw plug & play concept waarbij 1175 personen samen kunnen komen tijdens corporate evenementen, congressen en live-entertainment. Het inspirerende concept biedt beleving op maat en volgt hierbij de regels en richtlijnen die beschreven staan in het protocol RAI Amsterdam – Veilig, Verantwoord en Gastvrij en is daarmee ‘coronaproof’.

Plug & Play
Het eigentijdse sfeervolle concept omvat een kant-en-klare inrichting waar een organisator zo kan instappen. De zaal is sfeervol en biedt zitplekken met goed zicht op het podium. Daarnaast is er een professioneel podium, projectiescherm en een solide licht- en geluidssysteem, inclusief technische begeleiding. Op- en afbouw is niet nodig.

“Een goed eventconcept kent vele dimensies. Naast goede inhoud en faciliteiten zijn bijvoorbeeld stage design, een sfeervolle inrichting en – nu meer dan ooit - veiligheid essentieel voor de beleving. Met dit concept willen we organisatoren niet alleen ontzorgen, maar juist ook waarde toevoegen aan hun evenement, zodat zij een unieke beleving voor hun bezoekers kunnen neerzetten”, aldus Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Dit concept is samen met onze partners ontwikkeld en neergezet. Ik ben daar trots op en ik kijk erg uit naar de eerste evenementen die hier plaatsvinden”.

Bart Roelen, COO van Unlimited Productions, licht toe: “Samen met de RAI en partners hebben we een set ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar is voor vele toepassingen zoals zakelijke evenementen, live shows en theatervoorstellingen. Met de standaard voorzieningen hangt er al een hele mooie set waar iedereen mee uit de voeten kan. We willen met dit concept de organisatoren van evenementen helpen om snel weer mooie evenementen in de RAI neer te zetten.”

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met RAI Amsterdam via welcome@rai.nl.