Evenementen

RAI Bart van der Heijden benoemd tot voorzitter CLC-VECTA

dinsdag, 31 mei 2022

De leden van CLC-VECTA hebben Bart van der Heijden, Director Clients bij RAI Amsterdam, tijdens de ALV vorige week benoemd tot voorzitter. Na zijn eerdere toetreding tot het bestuur van CLC-VECTA in 2021 neemt Bart, met het aflopen van de bestuurstermijn van Erik-Jan Ginjaar, nu de rol van voorzitter op zich. Bart is, met ruim 22 jaar ervaring in verschillende functies bij de RAI, een bekend gezicht in de branche.

Tijdens diezelfde ledenvergadering zijn nóg 3 nieuwe bestuursleden benoemd: Eveline van der Pluijm van Rotterdam Partners, Ruben Onderdelinden van Lively en Diederik Haitink van EA Exhibitions voegen zich bij Saskia Vernooij van Ahoy Rotterdam en Pascal Riphagen van The Inside, die vorig jaar tot bestuurslid zijn benoemd.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA is het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche. Ze helpen ondernemers en professionals in de branche in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en ondersteunen organisaties die live communicatie inzetten als onderdeel van hun marketing- en communicatiestrategie. Dat doen ze via bijeenkomsten, whitepapers, onderzoeksrapporten en met beleidsmatige ondersteuning en advies.

Verdere uitbreiding bestuursteam
Bart heeft uitgesproken om het bestuursteam verder uit te breiden. “CLC-VECTA is een grote vereniging met een behoorlijke diversiteit in de achterban. Het is belangrijk dat het bestuur een goede afspiegeling vormt van de achterban en dat leden zich vertegenwoordigd voelen, aldus Bart van der Heijden. “Daarnaast betekent het afscheid van Riemer Rijpkema als directeur een actievere rol voor het bestuur. De komende tijd gaan we met het bestuur en de leden aan de slag om daar optimaal invulling aan te geven.”