Buurtnieuws

Bereikbaarheid RAI 17 en 18 december

donderdag, 15 december 2022

Hierbij informatie over de bereikbaarheid per trein van het dance event Valhalla Festival in het weekend van 17-18 december in RAI Amsterdam. Valhalla start zaterdag 17 december om 22.30 uur en eindigt zondagochtend 18 december om 07.00 uur. In ditzelfde weekend wordt er gewerkt aan het spoor bij station Amsterdam CS en tussen Amsterdam CS en Breukelen. Hierdoor rijden er vooral minder treinen vanaf/naar Utrecht CS en Amersfoort. Ook op andere trajecten in het land zijn er werkzaamheden. Afhankelijk van uw traject kunt u te maken krijgen met drukke treinen, een gewijzigde dienstregeling, omreizen of vervangend vervoer en daarmee met extra reistijd. Deze werkzaamheden gaan in op zaterdag 17 december 04:00 en duren t/m maandag 19 december 02:00.

Wat betekent dit voor uw heen- en terugreis van en naar RAI Amsterdam dat weekend?

Graag leggen we u de mogelijkheden voor.

De NS zet extra treinen in vanaf station Amsterdam RAI naar:

  • Utrecht CS: 7:18 uur.
    Afhankelijk van het tijdstip kunt u ook met de metro naar Amsterdam CS of Amsterdam Amstel reizen en vanaf daar verder met de trein.
  • Den Haag CS (via Schiphol Airport): 6:25 uur en 7:16 uur.
  • Almere Centrum: 6:25 uur.
  • Hilversum/Amersfoort: 7:22 uur naar Utrecht CS via Hilversum.
    Houd rekening met een zeer drukke trein. Reizigers voor Amersfoort CS stappen over in Hilversum.

Belangrijk: Plan van tevoren uw reis van deur tot deur in de NS-app of op ns.nl, ook meteen voor terug. Doe dit nogmaals kort voor vertrek voor het meest actuele reisadvies. Koop ook alvast online uw vervoerbewijs. Zo voorkomt u dat u lang moet wachten bij de kaartautomaat. Reist u met een OV-Chipkaart, laad dan vooraf voldoende saldo op uw kaart.

Bekijk de overige vervoersmogelijkheden op de bereikbaarheidspagina van RAI Amsterdam.