Bereikbaarheid

icon-car

Parkeren

Parkeer overdekt in een van onze garages en reserveer uw parkeerplek online om zo verzekerd te zijn van het voordelige online dagtarief.


lees verder >>

icon-train

Openbaar Vervoer

RAI Amsterdam is snel en eenvoudig met openbaar vervoer bereikbaar. Met metrolijn 52 en tram 4 stapt u uit voor de deuren van de RAI.lees verder >>

rolstoel

Toegankelijkheid

RAI Amsterdam wil voor iedereen makkelijk toegankelijk zijn. Daarom hebben wij speciale voorzieningen in en om ons gebouw.lees verder >>

icon-airplane

Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland, bevindt zich op nog geen 13 minuten van de RAI.


lees verder >>

P+R

P + R

Dagje Amsterdam of een afspraak in de stad? Maak gebruik van de P+R locatie van RAI Amsterdam.


lees verder >>

icon-taxi

Taxi / Kiss & Ride

Lees hier meer over de taxiservice van de RAI of de mogelijkheden om iemand naar de RAI te brengen.


lees verder >>

Hoe bereikt u RAI Amsterdam?

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.


Per tram, metro en bus

Tram 4 rijdt tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam Centraal en de RAI (halte Europaplein). Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal of van Station Zuid naar RAI Amsterdam. U stapt uit op het station Europaplein, voor onze deur. Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij Station Amsterdam RAI. Vanaf Station Amstel bereikt u ons met metro 51 (Station Amsterdam RAI), bus 62 (halte Europaplein) of bus 65 (halte Scheldeplein).


Per Auto

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.