Buurtnieuws

Bereikbaarheid 13 tot en met 27 november

woensdag, 9 november 2022

Als gevolg van werkzaamheden aan het spoor rijden er van 13 t/m 27 november geen treinen van en naar Amsterdam Zuid. Ook rijden er minder treinen van en naar Schiphol Airport. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van RAI Amsterdam - alsook de reistijd van en naar de RAI - per openbaar vervoer alsook de reistijd. Houd hierbij rekening met een extra reistijd tot 45 minuten door een aangepaste dienstregeling, omreizen, een extra overstap of vervangend vervoer. In het weekend van 26 en 27 november zijn er weer meer reismogelijkheden.

Wat betekent dit voor uw reis naar RAI Amsterdam?

Graag leggen we u de mogelijkheden voor.

  1. Reist u vanaf Amsterdam Zuid: maak gebruik van metro 50 of 51 en stap uit bij trein- /metrostation RAI Amsterdam.
  2. Reist u vanaf Schiphol Airport: reis naar Amsterdam Lelylaan en stap over op metro 50 of 51 en stap uit bij trein- /metrostation RAI Amsterdam.
  3. Reist u vanaf Lelystad Centraal/Almere Centraal: reis naar Amsterdam Centraal of Duivendrecht en stap over op de metrolijn 50 of 51 en stap uit bij trein- /metrostation RAI Amsterdam.
  4. Reist u vanaf Rotterdam Centraal/Den Haag/Leiden: reis via Haarlem naar Amsterdam Centraal en stap over op metro 52 richting Zuid. Stap uit bij halte Europaplein. Dit metrostation ligt voor de ingang van de RAI.
  5. Reist u vanaf Alkmaar/Hoorn/Zaandam: reis naar Amsterdam centraal en stap over op metro 52 richting Zuid. Stap uit bij halte Europaplein. Dit metrostation ligt voor de ingang van de RAI.

Belangrijk: check van tevoren uw reis in de NS-app of op ns.nl en nogmaals kort voor vertrek voor het meest actuele reisadvies; selecteer daarbij slechts de optie trein als type vervoer.

Bekijk de overige vervoersmogelijkheden op de bereikbaarheidspagina van RAI Amsterdam.