Kerstboom
Buurtnieuws

Kerstmarkt in de RAI met lokale ondernemers

vrijdag, 22 december 2023

In een feestelijke en hartverwarmende sfeer organiseerde RAI Amsterdam onlangs een unieke kerstmarkt voor haar eigen medewerkers. Weg van de traditionele kerstpakketten kregen de werknemers de kans om hun eigen pakket samen te stellen door een bezoek te brengen aan kraampjes van lokale ondernemers. Dit initiatief, dat het lokale ondernemerschap viert, werd een hele gezellige middag en versterkte de banden tussen RAI-medewerkers en de buurtgemeenschap.

Met een speciale betaalpas van de RAI konden medewerkers winkelen bij verschillende kraampjes opgezet door lokale ondernemers zoals Vermaz, de Bruna, A Lovely Day, Prinses en Erwtje, All Daring, Kap & Co, Alberto Pozzetto, Moes en Nolson. Dit was niet alleen een feestelijke kerstervaring, maar ook een manier om de lokale economie te ondersteunen en de diversiteit van de buurt te omarmen.

Een hartverwarmend aspect van deze kerstmarkt was de betrokkenheid bij een goed doel. Stichting Eerlijke Start werd uitgenodigd en RAI-medewerkers hadden de mogelijkheid om een deel van het bedrag op hun betaalpas aan dit nobele doel te schenken. Een prachtige €900 werd opgehaald, waarmee Stichting Eerlijke Start haar waardevolle missie verder kan voortzetten.

Deze kerstmarkt was een prachtig voorbeeld van hoe we als RAI Amsterdam onze medewerkers willen koesteren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap willen tonen. "We hebben 3,5 uur niet op de klok kunnen kijken en heeeeel veel cadeaus ingepakt voor hele blije RAI mensen. Het was razend druk én gezellig én leuk! Een beter voorbeeld van een (lokale) win win situatie kunnen we niet bedenken." Aldus de eigenaren van 'A Lovely Day.'

Al met al was het een groot succes en kijken we nu al hoe we dit volgende jaren kunnen voorzetten. Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een bruisend 2024!