Tech-IT

Nederland is een innovatiekampioen in de International Innovation Scorecard van 2020. Als 's werelds meest verbonden economie en natuurlijke toegangspoort tot Europa, is Nederland ideaal om uw wereldwijde voetafdruk te vergroten. Daarnaast zijn Nederlandse bedrijven die internationaal zakendoen een rots in de branding voor start ups die wereldwijd willen schalen.

Amsterdam staat in de top 4 van beste tech steden van de wereld

Amsterdam, centrum van IT- en Tech-expertise

Onze stad trekt de beste techneuten en creatives aan die op zoek zijn naar een inspirerende en innovatieve omgeving om in te werken. Als wereldwijde hub voor innovatie en ondernemerschap is Amsterdam een van de toonaangevende centra voor IT- en technische expertise. Amsterdam staat zelfs 4e in een ranglijst van beste tech-steden ter wereld.

Hoe kunnen we helpen?

Amsterdam profiteert van een uitstekende IT-infrastructuur, een flexibele meertalige en multinationale talentenpool, een gunstig bedrijfs- en beleidsklimaat en toegang tot internationale markten, influencers en investeerders. De gunstige zakelijke omgeving voor bedrijven en scale-ups maakt de stad een springplank voor bedrijven die hun activiteiten in Nederland en daarbuiten willen uitbreiden.

"RAI Amsterdam is direct aangesloten op AMS - IX, het grootste internetknooppunt van Europa"

Startups

Nederland heeft een van de grootste start-up-ecosystemen van Europa. De aanwezigheid van wereldwijde techbedrijven in combinatie met het stimuleren van initiatieven waarin financiële dienstverleners en start-ups samenwerken, laat zien dat Nederland een innovatie en technologie omarmt.

"Wij zien de RAI absoluut als partner voor onze toekomstige groei en ik zou graag nog meer van dit enorme fijne gebouw willen overnemen". Sophie Wawro, event director Money 20/20