Uw eerste evenement

We nodigen u uit om uw doelen te bereiken en waardevolle impact te creëren samen met uw bezoekers. Of het nu gaat om een kleine zakelijke bijeenkomst, congres, beurs of live entertainment, wij helpen u graag

Mooie ruimte! Maar ziet het er straks uit zoals ik heb bedacht?

Let’s get visual! Veel mensen vinden het lastig om zich een goede voorstelling te maken van de fysieke inrichting van een evenement. Toch is dat voor organisatoren heel belangrijk, zeker bij een nieuwe titel, een andere locatie of innovatieve onderdelen. Dit is op te lossen met digitale 3D-tekeningen of zelfs virtual reality, waarbij je zelf als het ware door de ruimte loopt. Je kunt daarmee gemakkelijk nieuwe ideeën testen. Hoe maak je daar als organisator optimaal gebruik van?

LEES MEER

Helderheid voor medische congressen

Met name de regelgeving rond geneesmiddelenreclame heeft invloed op de organisatie van een medisch congres. In Amsterdam werken verschillende partijen samen om het voor organisatoren zo helder en gemakkelijk mogelijk te maken om aan alle compliance regels te voldoen. RAI’s COO Maurits van der Sluis legt uit hoe we dat doen.

LEES MEER

"Het verbinden van mensen, ideeën en visies bij RAI Amsterdam creëert kwaliteit en toegevoegde waarde voor organisatoren, exposanten en bezoekers"

5 onmisbare adviezen voor hotelreserveringen bij uw evenement

‘Het kost me meer dan een uur om bij het congresgebouw te komen!’ ‘De hotelkamers zijn zo duur!’ ‘Ik kon mijn favoriete hotel niet meer boeken!’ Allemaal frustraties die gemakkelijk te voorkomen zijn. Bij RAI Hotel Services zijn we dagelijks bezig met het boeken van hotels. Wat kunnen bezoekers doen om de beste prijs en kwaliteit te krijgen? En hoe kun je dat als organisator faciliteren?

LEES MEER

Optimale cybersecurity voor je evenement: zo regel je dat

Cybersecurity is een belangrijk onderdeel van elke beurs of evenement. Malware, phishing en DDos-aanvallen kunnen een bedrijf platleggen. Wat kun je als organisator doen om je evenement te beschermen tegen cybergevaren en wat kun je vragen van de venue? We zetten het graag op een rij.

LEES MEER