Award

RAI Amsterdam wint Best International Venue award

maandag, 26 maart 2018

RAI Amsterdam heeft voor de vierde keer de award voor Best International Venue gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 23 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beurzensector en de uitreiking wordt gezien als het belangrijkste evenement in de sector. De award is uitgereikt aan de business development afdeling van RAI Amsterdam.

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Abu Dhabi National Exhibition Centre, Expoforum convention & exhibition center St. Petersburg, Hong Kong Convention and Exhibition Centre, IFEMA Feria de Madrid, International Convention Centre Sydney, Shanghai New International Expo Centre en Singapore EXPO Convention & Exhibition Centre.

Volgens de jury is RAI Amsterdam met haar hoogwaardige beursfaciliteiten en professionele benadering de duidelijke winnaar in de Best International Venue categorie. "RAI Amsterdam werkt nauw samen met organisatoren en de stad om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor haar klanten. Bovendien laat de RAI echt zien dat zij kennisleider zijn in onze industrie"; aldus de jury.

“We zijn enorm trots dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Het is een erkenning voor onze continue inspanningen om samen met onze klanten succesvolle evenementen neer te zetten en bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam.

Exhibition News
Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren.

Van links naar rechts: Miriam Sigler(Ways and Means) Joost Ringeling, Jolanda Visser and Mathys Taekema (RAI Amsterdam) en Mark Durden-Smith