vrouw die shopt voor haar kind
Evenementen

Ontdek, ervaar en shop op de Negenmaandenbeurs

vrijdag, 24 november 2023

Amsterdam, 24 november 2023 - Verwacht je een kleintje of ben je net ouder geworden? De Negenmaandenbeurs, hét event voor aanstaande en jonge ouders, staat weer voor de deur! Van woensdag 14 februari tot en met zaterdag 17 februari ben je welkom op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Je kunt zelfs komen genieten tijdens twee speciale koopavonden. Waarom mag je dit niet missen?

ONTDEK Duik in een wereld vol inspiratie en innovatie. Ontdek de nieuwste trends en must-haves voor jouw kleintje. Mooie babykleding, gezonde voeding, slimme babyfoons, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een vlotte start.

ERVAAR Laat je informeren door diverse experts die hun kennis en ervaring graag met je delen. Leer over gezonde voeding, krijg borstvoeding tips, slaapadvies, verzorgingstips en andere essentiële aspecten van het ouderschap. Hier kun je al je vragen stellen en waardevol advies ontvangen. Dit jaar hebben wij ook een peuterpodium met leuke optredens speciaal voor de allerkleinsten! Daarnaast is er een gezellig speelplein op het terras, zodat terwijl je kleintje speelt, jij rustig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

SHOP Met meer dan 350 topmerken onder één dak, is de Negenmaandenbeurs de perfecte plek voor trendy items voor jouw baby, peuter én natuurlijk voor jezelf! Van de perfecte kinderwagen tot stijlvolle zwangerschapskleding, hier vind je alles waar je naar op zoek bent.

Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van het ouderschap, omringd door experts en nieuwe/innovatieve producten op de markt.

Bezoek snel de website voor de beste ticketdeals.