Eventcases

In de sectie organiseren kunt u meer inspiratie vinden op het gebied van het organiseren van evenementen. Heel specifieke cases over het exposeren op of deelnemen aan een evenement kunt u hier vinden. Helaas was 2020 niet zo'n goed jaar voor evenementen, dus de laatste case is uit 2019. Maar vol goede moed gaan 2021 in met hopelijk veel nieuwe event cases.

KPN Event Case

KPN neemt deel aan tuinbouwplatform Greentech 2019. Ze maken gebruik van verschillende mogelijkheden en halen daarmee maximaal rendement uit hun deelname. In dit filmpje leggen ze uit hoe ze dat doen en wat het oplevert.

GreenTech is het belangrijkste platform voor professionals in de tuinbouw en heeft een sterke focus op technische innovatie. Als innovatiepartner in data en technologie wil KPN zichzelf graag in deze sector profileren. GreenTech biedt hen de perfecte gelegenheid om met een geïnteresseerd publiek in contact te komen.

KPN heeft vier belangrijke doelstellingen met haar deelname

  • Zichzelf profileren als digitale innovatiepartner in de sector
  • Haar visie delen op data, AI, robotica, IoT en autonome systemen
  • Contact leggen met nieuwe innovatiepartners
  • Nieuwe inzichten krijgen in de vraagstukken van de markt

Om maximaal rendement uit hun deelname te halen, overleggen ze met de organisatie over de verschillende mogelijkheden. KPN kiest voor sponsorship in combinatie met aanwezigheid op de beurs en deelname in paneldiscussies.

Door het sponsorship zijn ze vooraf, tijdens en na de beurs zichtbaar bij een breed publiek. Hun aanwezigheid op de beursvloer maakt het mogelijk om direct met mensen in contact te komen en gesprekken aan te gaan over hun behoeften en over ontwikkelingen in de markt. Tijdens de paneldiscussies gaan ze de interactie aan met andere belangrijke spelers, worden ze inhoudelijk geprikkeld en kunnen ze effectief hun visie overdragen aan een geïnteresseerd publiek.

KPN kreeg veel reacties van deelnemers, die positief verrast waren over de betrokkenheid van KPN bij de tuinbouwsector. Het leverde KPN veel nieuwe contacten en bekendheid als tuinbouw innovatiepartner op. Ze willen deze basis uitbouwen, door ook de komende jaren deel te nemen aan Greentech.