Buurtnieuws Evenementen Buurt exclusief

RAI Amsterdam omgetoverd tot winterparadijs

woensdag, 7 december 2022

Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw ultieme winterbeleving. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. De organisatie van Het Amsterdamse Winterparadijs is in handen van 4PM Entertainment.

Schaats onder een deken van lichtjes op de 3400 m2 grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in ons Après-Ski Dorp of op het winterfeest met Tino Martin, Xander de Buisonjé en nog veel meer artiesten. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad.

Parkeren

Om te voorkomen dat bezoekers in de buurt parkeren, blijven de afzettingshekken gedurende de hele periode (15 december – 1 januari) in de wijk staan. Dit voorkomt dat bezoekers van het eventmakkelijk de buurt inrijden.

Op zon- en feestdagen wanneer het vrij parkeren is in de buurt van de RAI, zullen buurtposten bemand worden tussen 10.00-22.00 uur. Deze buurtposten zullen het verkeer die de wijken in willen rijden, controleren op het doel van hun bezoek. Op 1 januari worden de buurtposten niet ingezet vanwege de lagere verwachte bezoekersaantallen die dag.

Bezoekers die met OV reizen, worden via Station RAI en metrohalte Europaplein geleid. Fietsers parkeren bij de vaste fietshekjes en een aanvullende fietsenstalling die gebouwd wordt door de organisatie.

Overlast? Laat het weten!

Wij doen er samen met de organisatoren alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Heeft u toch een klacht? Meld het dan via buren@rai.nl of via het speciale burentelefoonnummer 06-543 92 845. U kunt ook een app- of sms bericht sturen.

Bij een melding kan gevraagd worden naar uw naam, postcode en huisnummer. Dit helpt om gerichte metingen te verrichten en zorgt voor een goede vastlegging in het evaluatierapport. Krijgt u geen contact, doen dan melding bij de gemeente via https://www.amsterdam.nl/contact/ of telefoonnummer 14020.