Tentoonstelling van verschillende auto's tijdens de International Motor Show
Buurtnieuws

International Amsterdam Motor Show 2023

woensdag, 5 april 2023

Van donderdag 6 tot en met maandag 10 april vindt de International Amsterdam Motor Show (IAMS) weer plaats in de RAI. De IAMS is de grootste autoshow van Nederland waar allerlei autocollecties worden tentoongesteld en kan worden genoten van verschillende show en activiteiten voor jong en oud!

In samenspraak met de organisator van IAMS zijn dit jaar een aantal maatregelen genomen om het geluids- en lichtoverlast te minimaliseren buiten de vergunningstijden. Zo mogen wagens dit jaar pas vanaf 08:00 uur aanrijden op de P9 in plaats van 07:00 uur. Daarnaast is er aan alle exposanten gecommuniceerd dat zij tot 22:00 uur mogen aan- en wegrijden in plaats van tot 23:30 uur. De VIP Preview Night aan de P9 zijde (hal 5) zal om 22:30 worden gesloten en de rest van de hallen om 24:00 uur.

Samen met de organisator doen we er alles aan om overlast te beperken. Ervaart u toch hinder, dan kunt u dit melden via buren@rai.nl. Krijgt u geen contact, doe dan melding bij de gemeente via https://www.amsterdam.nl/contact/ of telefoonnummer 14020.