De buren van de RAI die borrelen voor het Grand café tijdens de RAI buurtborrel
Buurtnieuws

Feestelijke buurtborrel bij de RAI

maandag, 17 juli 2023

Woensdag 5 juli vond voor het eerst bij RAI Amsterdam de buurtborrel plaats in het Grand Café. Zo'n 100 buren waren aanwezig en hebben genoten van een heerlijk verzorgde borrel door onze eigen Basement Chefs. Een aantal mooie catering projecten waar Executive chef Rientz Mulder met zijn team mee bezig is, zijn ook nog door hem toegelicht.

Het was een middag voor jong en oud. Zo was er speciaal voor de allerjongste buren een kleurplaat-winactie georganiseerd waar iedereen zijn of haar eigen versie van het RAI-signaal kon ontwerpen. Deze is gewonnen door Fien Propitius! Van harte gefeliciteerd, bij de RAI wacht een mooie prijs op jou. We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Het was een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van smakelijke hapjes en drankjes.

Wilt u volgend jaar ook bij deze borrel aanwezig zijn. Houd onze online nieuwsbrief dan in de gaten. Hier zullen wij volgend jaar weer de mogelijkheid bieden om u aan te melden voor de buurtborrel 2024. Middels deze link kunt u zich voor de buurtnieuwsbrief aanmelden. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan gerust een mail naar buren@rai.nl. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!