duurzame logistiek NL
Buurtnieuws

Duurzame logistiek en verkeer in de Zuidas

vrijdag, 12 april 2024

Op donderdag 11 april vond de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas plaats bij RAI Amsterdam. Het thema dit keer was 'de uitdagingen en toekomst van logistiek en verkeer in een drukke stad als Amsterdam en RAI Amsterdam in het bijzonder.' Zo werd ook het Masterplan RAI in relatie tot logistiek en verkeer uitgebreid toegelicht door Wim Braakman, Manager Traffic & Logistics bij RAI Amsterdam. 

RAI Amsterdam draagt bij aan duurzame logistiek en verkeer in de Zuidas door innovatieve oplossingen met een focus op het verminderen en spreiden van verkeer. Dit maakt RAI Amsterdam een belangrijke speler in de logistiek en evenementenindustrie. Een uitgebreid interview met Wim Braakman in Hello Zuidas Magazine staat in mei online.

De Taskforce Bereikbaarheid Zuidas is als samenwerkingsverband tussen overheid en bedrijfsleven opgericht met als doel het overleg tussen overheid en bedrijfsleven op het gebied van bereikbaarheid van Zuidas te stimuleren. Bedrijven nemen deel aan de Taskforce vanuit hun rol als gebruiker van het gebied en de verantwoordelijkheid voor een bereikbaar Zuidas.