Sfeerfoto Grand Café
Buurtnieuws

Buurtborrel 2023

dinsdag, 20 juni 2023

Woensdag 5 juli aanstaande vindt de eerste RAI- buurtborrel 2023 plaats. Van 17 tot 19 uur bent u van harte welkom in het Grand Café (locatie: precies ter hoogte van het RAI Signaal). De uitnodiging voor de buurtborrel is verzonden via de vorige buurtnieuwsbrief. Wilt u er graag bij zijn en heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan via deze link.

De buurtborrel wordt een middag voor jong en oud, waarbij er gelegenheid is om elkaar beter te leren kennen met smakelijke drankjes en hapjes. Onze Basement Chefs zullen ook iets meer vertellen waar wij mee bezig zijn op het gebied van catering en de RAI – bitterbal mag uiteraard niet ontbreken.

Speciaal voor de kinderen is er een kleurplaat-winactie georganiseerd waarmee iedereen zijn of haar eigen versie van het RAI - Signaal kan ontwerpen. De kleurplaten kunnen thuis worden ingekleurd en tijdens de buurtborrel worden ingeleverd om kans te maken op een geweldige prijs. De winnaar wordt na de buurtborrel bekend gemaakt en ontvangt een bericht via email.

Download de kleurplaat hier.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan gerust een mail naar corcom@rai.nl. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!