RAI Amsterdam Studios

Kant-en-klare studio voor uw online evenement 

Wij helpen u graag met het organiseren van uw virtuele evenement. Ontdek onze professionele studio's. Deze zijn geschikt voor kleine en grote producties. Wij combineren onze studio's met moderne faciliteiten, gastvrijheid en een uitstekende bereikbaarheid. U regelt het programma en nodigt uw gasten uit, wij zorgen voor de rest.

 

RAI Amsterdam is de perfecte locatie waar uw live evenement samenkomt met uw online event of andersom

Verhoog uw ROI met virtuele en hybride evenementen 

Organiseert u een virtueel evenement? Naast onze studio's bieden wij u een uitgebreid aanbod van digitale en hybride evenementendiensten. Van live streaming tot op maat gemaakte online event platforms en digitale omgevingen.

Gebruik onze kennis, partners en ervaring om in contact te komen met uw publiek in de virtuele wereld. Wij helpen u graag bij het creëren van een virtuele verbinding met uw klanten, zodat u uw zakelijke doelen kunt bereiken. 

“Stream eenvoudig uw evenement, in de allerbeste resolutie”

Streaming

Uw evenement live op het internet. Stream via Facebook, Youtube, LinkedIn of meerdere (sociale) platformen tegelijk. Wij zorgen ervoor dat uw hoogwaardige opname aan uw verwachtingen voldoet.

  • Flexibele branding en design thema's
  • Streaming naar elk apparaat
  • Video-analyse voor het verkrijgen van inzicht
  • Optimalisatie van de bandbreedte voor levering
  • Deskundig advies en ondersteuning

Meer informatie

In onze brochure leest u meer over de verschillende mogelijkheden. Liever een live rondleiding door onze studios? Neem dan contact met ons op via
020 549 17 22 of
welcome@rai.nl.