Trends & innovatie

Wees je eigen innovationmotor: organiseer een hackathon

Denk bij je volgende evenement eens aan de organisatie van een hackathon. Het stimuleert innovatie in je branche, trekt een nieuwe doelgroep aan en voegt een enorme dynamiek toe aan het evenement.

LEES MEER

Hoe je het feest organiseert dat innovatie heet

Beurzen en congressen zijn een bron van innovatie, ontmoeting en ontwikkeling. Dat gaat echter niet vanzelf. Hoe kunnen venues en organisatoren er samen voor zorgen dat evenementen maximale impact en relevantie hebben en houden? En wat betekent dit voor het land en de stad waar evenementen plaatsvinden?

LEES MEER

'Vergroot de concurrentiepositie van uw bedrijf door technologie'

Op een beurs moet de toekomst staan

Innovatie staat in de top 3 van redenen om een beurs te bezoeken. Hoe maak je als beursorganisator de toekomst tastbaar? Dat vergt meer dan het simpelweg showcasen van nieuwe ontwikkelingen of producten. Hoe kan het beter? Welke spannende vormen en technieken kun je daarbij inzetten? Hoe verbind je partijen die hierin voorop lopen? En welke innovatiecontent maakt het verschil?

LEES MEER

Innovatie bezoekersbeleving

Zo maak je bezoekers blij (en vergaar je belangrijke data)

Door de oriëntatie, het aanmeldproces, het evenementbezoek en de vervolgcommunicatie gebruiksvriendelijker en effectiever te maken, ervaren bezoekers een evenement als waardevoller. Voor de organisator levert het bovendien belangrijke informatie op. Dat geldt zowel voor zakelijke als publieksevents. Welke tools staan je als organisator ter beschikking en hoe haal je daar die interessante informatie uit?

LEES MEER