P+R

Goedkoop parkeren

P+R RAI Amsterdam is een van de P+R locaties waar u goedkoop kunt parkeren om daarna met het Openbaar Vervoer het centrum van Amsterdam te bezoeken. Met metro 52 of tram 4 reist u snel en eenvoudig binnen enkele minuten naar hartje Amsterdam.

Bij grote evenementen kan het zijn dat de P+R locatie niet beschikbaar is of dat u alleen kunt parkeren voor het reguliere dagtarief. Check daarom altijd de beschikbaarheid in het overzicht en de borden op de openbare weg en bij de ingang van onze garages.

P+R parkeertarief bij RAI Amsterdam

U kunt parkeren in de P1/2/3/4 garage. Het voordelige P+R parkeertarief kunt u alleen afrekenen in de P1/2/4 garage, uitrijden kan daarna vanuit elke garage bij de RAI.

Parkeertarief:

Werkdagen: inrijden vóór 10.00 uur € 8,00 voor max. 24 uur.
Werkdagen: inrijden na 10.00 uur € 1,00 voor max. 24 uur.
Weekend en feestdagen: € 1,00 voor max. 24 uur.

Parkeren bij de RAI tegen het P+R tarief kan alleen de eerste 24 uur, daarna geldt het tarief van € 4,50 per uur, met een maximaal tarief van € 27,00 per dag.

 

Zo werkt P+R

Profiteer van het voordelige P+R tarief en parkeer in een van onze ruime garages. Gebruik uw eigen OV kaart of koop een P+R GVB-kaart. Deze zijn verkrijgbaar in de P+R informatieruimte naast de voetgangersentree van parkeergarage P1. Zorg ervoor dat tijdens uw terugreis uw laatste check-in in het OV altijd in het P+R centrumgebied is. Betaal binnen 1 uur na de laatste check-uit bij de betaalautomaat in onze RAI parkeergarage P1, P2 of P4. Na betaling kunt u zonder uitrijkaart de parkeergarage uitrijden.

 

Op de officiële website van de gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over P+R in Amsterdam.

Kalender P+R RAI Amsterdam

Het kan voorkomen dat onze P+R locatie gesloten is. Hierover informeren we u graag zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

P+R RAI Amsterdam is gesloten op:

  • zaterdag 25 t/m maandag 27 september2021
  • maandag 25 t/m donderdag 28 oktober 2021
  • maandag 1 t/m vrijdag 5 nov. 2021
  • maandag 15 t/m donderdag 18 november 2021
  • woensdag 1 t/m maandag 6 december 2021
  • maandag 13 t/m donderdag 16 december 2021

P+Bike

Parkeer uw auto in de RAI garage en ontdek Amsterdam op de fiets!

Wij hebben een Hello-Bike parking spot. De Hello-Bike leenfietsen vindt u buiten bij de uitgang van de P4 garage. De kosten voor  het gebruikmaken van de fiets zijn niet inbegrepen bij de parkeerkosten van uw auto.