Neighbourhood-news COVID-19

Opbouw en aanwezigheid paviljoen P6 voor GGD test- en vaccinatielocatie

Stephanie Mathas
Thursday, 16 September 2021

De evenementen bij de RAI zijn weer opgestart en begin september hebben wij de eerste bezoekers weer mogen verwelkomen. Volgende week vindt het eerste internationale event plaats Money2020. De RAI agenda van dit najaar is goed gevuld. Graag informeren we omwonenden over de bouw en aanwezigheid van een tijdelijk paviljoen op het voorterrein van de RAI, op de P6, ten behoeve van de GGD. De P6 is het parkeerterrein aan de Europaboulevard voor het Holland Complex.

Vanwege de inzet van de hallen en de ruimtes van de RAI voor de reguliere business, wordt de GGD test- en vaccinatie locatie verplaatst naar dit paviljoen. Op deze manier kunnen wij voor de GGD een centrale en goed bereikbare locatie in de stad blijven faciliteren voor de komende maanden. De verschillende bezoekersstromen worden zo goed mogelijk begeleid.

De bouw van het paviljoen start 17 september 2021. Vanaf eind september wordt het paviljoen voor een langere tijd in gebruik genomen door de GGD. In ieder geval t/m 31 december 2021. Een eventuele verlenging is niet uitgesloten en afhankelijk van de COVID situatie en vindt plaats in afstemming met de gemeente.

Wij realiseren ons dat het paviljoen een voor langere tijd zichtbaar object is voor omwonenden, wij hopen op uw begrip. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen we het graag via buren@rai.nl.