De RAI als werkgever

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidstijdkorting) dagen, gebaseerd op een fulltime werkweek. Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen. Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Als je met de auto komt, kan je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding van 0,21 cent per kilometer.

Ontwikkel je verder

We vinden het belangrijk dat er altijd de mogelijkheid is om je te blijven ontwikkelen als daar behoefte aan is. Daarom investeren we graag in de persoonlijke groei van al onze medewerkers. Dit doen we op basis van een persoonlijk leiderschap profiel: R.E.I.S. (Resultaatgericht, Eigen verantwoordelijkheid, Innovatief, Samenwerking). We bieden een breed scala aan trainingen aan zoals:

  • Grow your mindset
  • Feedback geven
  • Persoonlijke talentontwikkeling
  • Beïnvloeden met impact

Krijg leuke extra's

We hebben een actieve personeelsvereniging dus naast de RAI borrels organiseren collega’s ook andere leuke activiteiten zoals voetbalwedstrijden en een jaarlijkse wintersport en stedentrip. Vaak zijn er ook kaarten beschikbaar voor onze eigen publieksbeurzen en voor de cultuurliefhebbers biedt de RAI een korting aan op de Museumjaarkaart. 
Daarnaast vinden we vitaliteit ook belangrijk dus daarom wordt er elke week een bootcamp gegeven bij de RAI voor collega’s en is er een fietsplan zodat het (nog) aantrekkelijker wordt om met de fiets naar werk te komen.