Werken als flex medewerker

Bij ons ben je als flex medewerker onderdeel van een enthousiaste en gedreven organisatie. Voordat je aan de slag gaat zorgen onze uitzendbureaus voor een gedegen introductie. Bij alle evenementen krijg je een instructie op locatie zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Daarnaast zijn er afdelingsspecifieke trainingen die bij grote evenementen worden gegeven.

Leuke extra's:

✔ Zomer- en kerstborrel met collega's
✔ Vrije toegang tot bepaalde evenementen
✔ Verkiezing medewerker van het jaar
✔ Verkiezing uitzonderlijke prestatie van het jaar

Ook flex medewerkers hebben bij ons goede doorgroeimogelijkheden. Als flex medewerker coachen we je en kijken we samen met het uitzendbureau naar je persoonlijke groei en mogelijke kansen. Als je een goede beoordeling hebt, nemen we je op in onze flexpool en zetten we je graag vaker in. Als er behoefte is aan een specifieke training gaan we daar graag met je over in gesprek om te kijken of en hoe we hierin kunnen voorzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Bier-, Wijn- en Barista training.

Er zijn verschillende manieren mogelijk om bij ons als flex medewerker te werken: via een uitzendbureau, een andere bemiddelaar of op interim basis. Voor de meeste tijdelijke functies ben je in dienst bij het uitzendbureau en je kan dan voor een bepaald aantal uren bij ons werken. Voor tijdelijke kantoorfuncties werken we vaak met een uitzend- of detacheringsconstructie. Daarnaast willen we graag in je investeren en als het aan beide kanten bevalt je ook vaker uitvragen zodat je bij ons kind aan huis wordt!

Zoek de flex functie die bij jou past via de website van onze partners

Welkom thuis in de wereld van evenementen!