De wereld van evenementen

Mensen samenbrengen, verbinden en inspireren door waardevolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. We stellen de belangen van onze klanten voorop en denken mee over steeds betere concepten en oplossingen. We zien kansen in de markt en benutten ze. Het kan altijd beter en daar zetten we ons elke dag voor in. We zijn gek op de dynamiek van evenementen en stiekem een beetje verslaafd aan de spanning en adrenaline van een geslaagd evenement. Heb jij de RAI spirit?

Bij ons ben je onderdeel van een enthousiaste en gedreven organisatie. We hebben een grote diversiteit aan medewerkers, van jong tot oud, met verschillende achtergronden en ervaring waarmee wij alle uitdagingen aankunnen. Dat doen we al meer dan 125 jaar vanuit ons multifunctionele beurs- en congrescentrum aan het Europaplein in Amsterdam. We kijken er naar uit om jou hier te ontmoeten!

Een dag in het leven van...

Jaarlijks ontvangen we gemiddeld 1,5 miljoen bezoekers bij de RAI, van RAI-vullende beurzen en congressen met 50.000 personen tot vergaderingen met 10 personen. Ongeacht het formaat, we verzorgen ieder evenement tot in de puntjes. Hoe we dit doen? Je ziet het in deze video's van onze collega's.

Annemiek Huizing
Event Manager
Saskia Seysener
Office Manager Eventnet
Corine van Oije-Bollen
Sales Manager Hotel Services
Hans Versluis
Service Manager Banqueting
Karel van Spengen
Traffic Manager