Zelfstandig Werkend Kok

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Kitchen

Uren per week
40 uur

Werk- denkniveau
MBO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 2.404,00 en € 3.303,00 p.m.

Ben jij snel verveeld of ben jij die enorm onregelmatige werktijden zat? Bij RAI Amsterdam ervaar jij wel de lusten van Hospitality, zonder alle lasten van de horeca. Dus lees snel verder!

Ons aanbod

Wat ga je doen?

Werken in de afdeling Kitchen binnen de RAI is uniek. Ons team van 25 koks en keuken medewerkers doen namelijk geen twee weken hetzelfde. Door alle verschillende beurzen, Congressen en events wisselen we constant van keukenconcepten naar wens van de opdrachtgever. Van galadiner met 1500 gasten tot Chefs table voor 10 met tasting menu en bijpassende wijnen, een paar dagen later een beurs/event waar duizenden bezoekers komen en het thema Street food is. Naast het faciliteren van alle beurzen en evenementen, hebben wij ook ons bedrijfsrestaurant maar ook de Brasserie en a la Carte keuken zijn regelmatig actief waarbij wij ook erkend leerbedrijf zijn.

Bovendien heeft de keukenbrigade bewuste keuzes gemaakt voor het werken met ingrediënten met meerwaarde voor de regio groot Amsterdam. Dit regionale catering concept noemen we “Hartverwarmend Amsterdam” en Inmiddels worden met mooie en pure ingrediënten vele duurzame gerechten bereid. Daarnaast zet de keuken zich actief in om food waste te voorkomen door samenwerkingen in Amsterdam met Het Leger Des Heils en de Voedselbank maar ook zijn wij samen met het ROC van Amsterdam bezig om het House of Hospitality project uit te voeren waardoor RAI Amsterdam een lerende organisatie zal zijn op het gebied van Hospitality

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Jij werkt samen met de andere Chefs, Chef de Parti, Sous Chefs en Chef kok. Werkopdrachten en/of uitvragen zet je om in uitvoerbare handelingen, die je plant eventueel in samenwerking met de Chef de Parti of de Sous Chef en waarvan je de uitvoering organiseert. Je voert in je Parti samen werkzaamheden uit die betrekking hebben op mise en place, bereidingen en uitgifte van gerechten of delen van gerechten.
 • Als Chef de Parti vervul je een meewerkende rol. Je zorgt er voor dat het werk en/of uitvragen op tijd en kwalitatief correct zijn uitgevoerd.
 • Ook heb je een bewakende rol. Je ziet erop toe dat het team het vastgestelde beleid naleeft en dat iedereen zich houd aan richtlijnen en voorschriften op het gebied van hygiëne, kwaliteit, milieuzorg arbeidsomstandigheden en plezier in het werk.

Wat vragen we van jou?

Voor de functie van Chef vinden wij het belangrijk dat jij een collegiale instelling hebt en uiteraard goed in een team kan werken. Daarnaast bezit jij over een probleem oplossend vermogen en ben jij service- en klantgericht.

 • Voorkeur MBO koks opleiding SVH of vergelijkbaar of ruime aantoonbare praktijkervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in grotere gelijkwaardige bedrijven;
 • Zin hebben in een baan bij een gaaf bedrijf dat midden in de Amsterdamse samenleving staat en goed zorgt voor het personeel.

Dit kan je van ons verwachten

 • Eigen RAI CAO met een salaris tussen € 2.404,- en € 3.303,- per maand.
 • Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
 • Een perfecte overuren regeling (voor als jij ze wel maakt).
 • Vakantiegeld en regelingen voor onregelmatigheidstoeslag.
 • Uitdaging! Elk evenement bij RAI  Amsterdam is anders.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook maatschappelijk in onze duurzame projecten