Traffic & Logistics Manager

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Operations

Uren per week
40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen €3.499,- en €5.215- p.m.

Als Traffic & Logisitics Manager zorg jij voor een vloeiend, effectief, gastgericht en efficiënt logistiek vervoers- en parkeerproces.

Ons aanbod

 

Wat ga je doen

Als Traffic & Logistics manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding gericht op de verkeersstromen rondom de gebouwen van RAI Amsterdam (waaronder ook voetgangers, taxi’s, touringcars, fietsers, scooters, calamiteitsdiensten). Het logistieke proces rondom de opbouw- en demontageverkeer is een belangrijk focuspunt in deze functie, door de grote aantallen vrachtverkeer rondom de evenementen. Ook het parkeerbeheer voor alle gebruikers van de RAI parkeergarages, parkeerterreinen en een aantal omliggende satellietterreinen zijn jouw verantwoordelijkheid, indien ze in gebruik zijn door RAI Amsterdam. Bij al deze verantwoordelijkheden staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de capaciteitsallocatie per klant waarbij rekening gehouden moet worden met de gelijktijdigheid van evenementen en de verschillende vervoersbehoeften per stadium (opbouw/afbraak, parkeren).

Als Traffic & Logistics manager stuur je functioneel ons flex personeel aan voor Traffic & Logistics werkzaamheden. De Traffic & Logistics manager is (operationeel) contactpersoon met betrekking tot parkeren en verkeersafhandeling zowel interne als externe partijen (Politie, Rijkswaterstaat en gemeente).

Het afstemmen van een telkens wisselende vraag in een veranderlijke omgeving met beperkte beschikbare capaciteit vereist een centrale regie functie in zowel planning als uitvoering, met focus op zowel effectiviteit als efficiency. Jij bent als Traffic & Logistics manager evenementeigenaar verantwoordelijk voor dit gehele proces.

De werkzaamheden voer je uit binnen de afdeling Traffic & Logistics, bestaande uit 12 vaste collega’s en een grote flexpool tijdens piekmomenten.

Dit breng jij mee

In de functie van Traffic en Logictics Manager vinden wij het belangrijk dat je je hoofd koel kan houden onder druk en stress en oplossingen ziet waar problemen zich voordoen. Je werkt graag in een team en service- en klantgerichtheid staan bij jouw in het vaandel. Bovendien kan je goed omgaan met eventuele agressie of andere calamiteiten en beschik je over een helicopterview.

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (het liefst logistiek gebied)
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met een opleiding richting bijv. Transport, Infrastructure en Logistics.
  • Wij vragen voor deze functie een VOG;
  • Ervaring als functioneel leidinggevende is een grote plus.

 

 Dit kun je van ons verwachten

  • Je salaris ligt tussen €3.499,- en €5.215,-, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een jaarcontract van 40 uur per week met zicht op verlenging;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen, een goede pensioenregeling en winstdeling;
  • Lidmaatschap van personeelsvereniging “ALLRAIght” welke gezellige activiteiten organiseert waaronder RAI skireis, stedentrips, borrels etc).