Senior Online Marketeer Domain Mobility

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Domain Mobility

Uren per week
32 - 40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 3.381,00 en € 5.039,00 p.m.

Als Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de yearround online strategie van de internationaal leidende titels Intertraffic, Amsterdam Drone Week en Rematec.

Ons aanbod

Senior Online Marketeer

 Als Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de  yearround online strategie van de internationaal leidende vakevenementen Intertraffic, Amsterdam Drone Week en Rematec.

Wat je gaat doen

Je bent onderdeel van het Domain Mobility waarin je intensief samenwerkt met de Brand Marketing Managers van de betreffende titels. Je bent verantwoordelijk voor de groeistrategie voor database, social media en webverkeer yearround en voor de uitvoer van de diverse online marketingcampagnes rondom onze events online, in Amsterdam en daarbuiten. Ben jij net als wij zeer ambitieus en droom jij van Sustainable Smart Mobility solutions wereldwijd? Bouw dan met ons mee aan de verdere expansie van onze marktleidende internationale platformen.

Als Sr. Online Marketeer van het Domein Mobility weet je professionals op het gebied van Sustainable Smart Mobility het hele jaar door te boeien en binden met interessante content. Je weet dit om te zetten in waardevolle ontmoetingen, online en fysiek. Je realiseert de yearround online content strategie en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs, innovators, opiniemakers die jou (mede) voorzien van content.


Je creëert de beste website omgevingen voor onze doelgroepen en passend binnen de RAI kaders. Je optimaliseert de SEO strategie en zorgt voor goede vindbaarheid van alle web content. Hierbij maak je gebruik van tools als Semrush voor website analyse en keyword research. Je signaleert eventuele technische problemen en je pakt deze - waar kan - zelf op.

 

De online content strategie vormt de basis voor de nieuwsbrieven, website, social media en beurscampagnes en deze activiteiten leiden tot het generen van kwalitatieve leads. Op basis van marketing automation ontwikkel en monitor je de content strategie en samen met het brand marketing team optimaliseer je de yearround content kalender en bedenk je nieuwe items op basis van de behoefte in de markt.

 

Samen met het brand marketing team stel je online marketing campagnes op voor zowel exposanten, bezoekers als stakeholders. Je bent samen met de brand marketing manager verantwoordelijk voor het online content en marketing plan. De content schrijven besteden we met regelmaat uit.


In jouw functie analyseer je regelmatig de website, social kanalen, nieuwsbrieven en eventcampagnes (met input van de Customer Insights Managers) en doe je onderzoek naar de doelgroep. Deze analyses en evaluaties vertaal je naar acties om jouw content en de strategie te versterken.

 

Over Domein Mobiliteit en de beurstitels

Domein Mobiliteit bestaat uit drie event portfolios, namelijk Intertraffic, Amsterdam Drone Week en Rematec

 

Intertraffic
Intertraffic is het leidende platform waar professionals uit de hele wereld elkaar ontmoeten en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van intelligente infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid, parkeren en duurzame mobiliteit. Dit platform bestaat uit een zogenaamd ‘flagship-event’ in Amsterdam waar iedere twee jaar meer dan 800 bedrijven uit 47 landen exposeren  gecomplementeerd met een hoogwaardig kennisprogramma.Meer dan 30.000 specialisten uit 134 landen bezoeken het evenement. Daarnaast organiseert Intertraffic yearround online events én regionale vakbeurzen in China, Mexico en Turkije. Ook geeft Intertraffic in samenwerking met toonaangevende uitgevers internationale publicaties uit.

 

Amsterdam Drone Week

Amsterdam Drone Week is het wereldwijde leidende platform voor Innovative Air Mobility en drones. Dit platform is een initiatief van RAI Amsterdam en de European Union Aviation Safety Agency (EASA), ondersteund door onder meer partijen als Airbus, Boeing, KPN, het Ministerie en de gemeente Amsterdam. Het hele jaar door is dit platform een ontmoetingspunt op topniveau waar alle belangrijke spelers, groot en klein, commercieel en niet-commercieel, uit verschillende industrieën, kennisinstellingen en overheden, samenkomen om te co-creëren en samen te werken. Het hoogte punt vormt het jaarlijkse ‘flagship event’ in Amsterdam. Doel van dit platform is om samen het nieuwe ecosysteem voor Innovative Air Mobility te bouwen. 

 

Rematec

Rematec is het wereldwijde platform voor de revisie-industrie dat branche-experts verbindt met kennisinstellingen en overheidsinstanties. De wereldwijde focus op duurzaamheid en de circulaire economie, in combinatie met de huidige grote prijsstijgingen van grondstoffen, vragen om duurzame productiemethoden. De remanufacturing-industrie heeft de kennis en expertise om duurzaam te produceren en de productlevenscyclus te verbeteren. Rematec zet zich als wereldwijd platform in om de industrie en de remanufacturing-gemeenschap van dienst te zijn door het hele jaar door verhalen, meningen van experts en advies te delen via onze (online en persoonlijke) evenementen in Amsterdam en China. Rematec is ontstaan vanuit de internationale automotive sector maar de invloed van ‘electrification’ en ‘battery-pack reman’ zorgt dat deze titel zich als kennisplatform snel verbreedt richting andere markten.

 

Dit breng je mee

In deze functie vinden wij het belangrijk dat jij creatief bent, oog hebt voor kwaliteit en focus hebt op het te behalen resultaat. Je bent gedreven en hebt een absolute winnaars mentaliteit.

 

Daarnaast heb jij de volgende achtergrond:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent tech-savvy, analytisch en hebt een absolute passie voor het uitrollen van succesvolle online campagnes;
 • Ervaring met SEO, Semrush, Google Analytics, Photoshop (of andere editing software).
 • Werkervaring in een soortgelijke functie in teamverband;
 • Beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een passie voor Sustainable Smart Mobility is een absolute pré.


Dit kan je van ons verwachten

 • De salarisschaal van deze functie ligt tussen de € 3.381,00 en € 5.039,00 per maand.
 • Een functie van 32-40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.
 • Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen o.b.v. 40 uur per week en een goede pensioenregeling.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
 • Mobiele telefoon en een laptop.