Sales Consultant/Accountmanager Intertraffic

Kort Samengevat

Type
Vast

Vakgebied
Domain Traffic

Afdeling
Commerce

Uren per week
40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 3.215,00 en € 4.751,00 p.m.

Als Sales Consultant bij Intertraffic ben je medeverantwoordelijk voor het creëren van wereldwijde partnerships en de groei van het merk Intertraffic.

Ons aanbod

Intertraffic World Wide Events
RAI Amsterdam organiseert een scala aan eigen evenementen met internationale allure, waaronder Intertraffic. Met vakbeurzen en online concepten op het gebied van intelligente infrastructuur en verkeerstechnologie is Intertraffic wereldwijd toonaangevend. Het Intertraffic portfolio omvat evenementen in Amsterdam, Mexico Stad, Istanbul, Beijing en Shanghai.

Ons vlaggenschip Intertraffic Amsterdam huisvest elke twee jaar meer dan 850 exposanten uit 50 landen en verwelkomt ruim 30.000 bezoekers uit zo’n 140 landen. Organisaties uit de verkeerstechnologische- en mobiliteitsindustrie presenteren innovaties en oplossingen voor de uitdagingen van morgen. De huidige mobiliteitstransitie focust zich op digitalisering, slimme connectiviteit en duurzame oplossingen en dit resulteert in aangepaste businessmodellen en nieuwe spelers en stakeholders binnen de sector.

Naast fysieke vakbeurzen zorgt Intertraffic year round voor verbinding met online activiteiten zoals de nieuwe ON AIR series en diverse content formats. Hiermee bieden we marktspelers de mogelijkheid hun merk gedurende het hele jaar internationale exposure te geven.


Wat je gaat doen

Als Sales Consultant bij Intertraffic ben je medeverantwoordelijk voor het creëren van wereldwijde partnerships en de groei van het merk Intertraffic. Je voert hier het acquisitietraject en relatiemanagement en je focust op het bieden van multimediale oplossingen die aansluiten bij de marketingdoelstellingen van de klanten. Daarnaast ben je een sparringpartner bij de invulling en innovatie van de beurs, omdat je in je netwerk trends en ontwikkelingen signaleert en deze weet te vertalen naar commerciële kansen.

 • Je adviseert je klanten over alle mogelijkheden die het platform Intertraffic biedt, waaronder de fysieke deelname, year round (online) concepten, promotiepakketten, sponsoring etc.
 • Je denkt in co-creatie en kan diverse creatieve concepten verkopen.
 • Samen met het team stel je het salesplan en exposantenwervingsplan op, waarbij ook het communicatietraject met exposanten behoort.
 • Je acquireert in de doelgroep (marktleiders en innovators) nieuwe opdrachten en bent medeverantwoordelijk voor de prospects en klanten vanaf het eerste contact tot aan de getekende offerte en daarna voor het beheer van de relaties.
 • Je beschikt over een relevant netwerk in de mobiliteitsindustrie en onderhoudt dit proactief.
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen en vertaalt deze in commerciële kansen voor de beurs.
 • Je rapporteert aan de Domein Manager Intertraffic.


Dit breng je mee

Jij bent een creatieve, gedreven teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben jij een echte ondernemer, super sterk in onderhandelen & overtuigen en het sluiten van een deal is waar jij voor leeft! Jij weet te achterhalen wat de klant nodig heeft en weet zo langdurige partnerships te creëren. Door jouw creativiteit weet je nieuwe markten aan te boren en heb je originele ideeën om de beurs naar het volgende niveau te tillen.

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar relevante saleservaring opgedaan het liefst richting de traffic branche.
 • Je hebt ervaring met zowel acquisitie als relatiebeheer.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en bent in het bezit van rijbewijs B.


Dit kan je van ons verwachten

 • De salarisschaal (schaal 9) van deze functie ligt tussen de € 3.215,00 en € 4.751,00 per maand.
 • Een fulltime functie van 40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam. Vanwege de huidige omstandigheden werken wij momenteel volledig vanuit huis.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen, een goede pensioenregeling en bonusregeling.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
 • Mobiele telefoon en een laptop.

Het team bestaat uit 5 enthousiaste collega´s. Het is een hecht team dat het merk Intertraffic tot een groot succes maakt.