Real Estate Coördinator

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Real Estate

Uren per week
32 - 40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 2.962,00 en € 4.381,00 p.m.

Jij bent verantwoordelijk voor het facility management in en rondom de RAI, hierbij hoort contract- en leveranciersmanagement, projecten voor verbetering of vervanging en verhuurdersmanagement.

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Real Estate is de afdeling die verantwoordelijk is voor het optimaliseren en in stand houden van de gebouwen en voorzieningen van de RAI. Jij bent onderdeel van het team Real Estate Support. Dit team is spin in het web en het eerste aanspreekpunt voor de Business Unit Real Estate, zowel intern als extern. Binnen deze afdeling zijn er verschillende aandachtsgebieden, namelijk: projecten, planning, onderhoud, service, storingen en facilitair. Jouw focus is facilitair en projecten.
In deze functie is geen dag hetzelfde door de diversiteit aan werkzaamheden en de dynamiek rondom de evenementen. Jij bent allereerst verantwoordelijk voor het contract- en leveranciersmanagement. Dit houdt in dat je de gemaakte afspraken beheert en controleert van onze leveranciers en je deze performance monitort en bijstuurt waar nodig. Facilitaire leveranciers zijn gerelateerd aan schoonmaak, groenvoorziening, verhuizing, tapijt etc. Bovendien beheer en koop je facilitaire middelen in conform budget. Je adviseert de manager en afdeling inkoop bij facilitaire tenders.

In onze venue verhuren wij ook ruimtes aan leveranciers, horeca ondernemingen en andere bedrijven. Jij beheert en coördineert de verhuur en bent verantwoordelijk voor het relatiemanagement met de huurders. Je werkt voor deze werkzaamheden veel samen met de afdeling Legal voor de contracten en addenda.

Samen met de manager stel je de MJOP op en heb je (deels) verantwoordelijk voor de onderhoudsprojecten en kwaliteitsinvesteringen. De grotere projecten doe je samen met één van de beheerders.

Bovendien werk je nauw samen met je team Real Estate Support en ondersteund elkaar waar nodig. Tevens werk je met je team aan verbetering van de afdelingsprocessen, denk je mee met het jaarplan voor de afdeling en voer je afdelingsprojecten (zelfstandig) uit.


Dit breng je mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je overzicht kan behouden en stevig in je schoenen staat. Service- en klantgerichtheid verlies je hier niet uit het oog. Je kan goed communiceren op verschillende niveaus en hebt een kostenbewuste mindset.
Daarnaast zien we het volgende graag terug in jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, met een facilitaire achtergrond;
  • Meer dan 3 jaar ervaring als facilitair coördinator of vergelijkbaar;
  • Ervaring met het schakelen met diverse afdelingen van operationeel tot directie.


Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal (schaal 8) van deze functie ligt tussen de € 2.962,00 en € 4.381,00 per maand, afhankelijk van werkervaring.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam. In deze functie zal je veel op kantoor zijn.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.