Manager Services

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Services

Uren per week
40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 4.349,00 en € 6.655,00 p.m.

Je bent operationeel verantwoordelijk voor de afdeling Services en verantwoordelijk voor de aansturing van de aandachtsgebieden Event Services, HCC en Flexmanagement. Ben jij de operationeel manager die ons Services team gaat leiden?.

Ons aanbod


Wat je gaat doen

In de functie van Manager Services draag je bij aan het vormgeven en operationaliseren van tactisch beleid ten behoeve van de Services activiteiten en aansturing (voorbereiding, operationele uitvoer en afronding) van de medewerkers en werkzaamheden ten behoeve van het invullen van de klantwens en een succesvol event.

Services bestaat uit ongeveer 25 collega’s met verschillende focusgebieden: Event Services, Hospitality Crew Centre (HCC) en Flex Management. Event Services verzorgt de dienstverlening in de entreegebieden voor bezoekers en exposanten tijdens de opbouw, uitvoer en afbraak van de evenementen (oa balie, garderobes, registratie, zaalzettingen en coördinatie en beheer inhuurmaterialen). Het HCC verzorgt de ontvangst van alle flexkrachten van RAI Amsterdam en het beheer van linnen en kleding. Flexmanagement verzorgt de planning, contractmanagement, systemen en facturatie voor alle flex-inzet binnen de RAI. Het team heeft een vaste bezetting die tijdens evenementen wordt aangevuld met flexkrachten. De klantwensen zoals besproken aan de Eventtafel vormen de basis waarbij Services de vertaling maakt naar uitvoerbaar operationele processen en logistieke efficiency.

De Manager Services vertaalt de bedrijfsstrategie van de RAI naar concreet beleid en zorgt voor continue beleidsontwikkeling en innovatie van de afdeling Services.  Je zorgt voor optimale dienstverlening met focus op operational excellence en klanttevredenheid. Je maakt en bewaakt de begroting van directe en indirecte kosten en de investeringsplannen. Je zorgt ervoor dat je het team optimaal laat functioneren. Je zorgt voor talentmanagement en duurzame inzetbaarheid gericht op een optimale inzet van capaciteiten en expertise. Belangrijke sparringpartner met de uitzendbureaus om de samenwerking mee te optimaliseren. Grote uitdaging in deze arbeidsmarkt om flexkrachten aan ons te binden, zorgen voor een optimale samenwerking met alle uitzendbureaus. Zodanig dat wij onze business kunnen draaien met de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van flexkrachten. Hierin werk je nauw samen met de afdeling HR. Je bent verantwoordelijk om het Flex management zodanig in te richten dat alle aangevraagde diensten in samenwerking met de diensten en flexpartners tijdig worden gevuld.

Dit breng je mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je een people manager bent wie samen met het team streeft naar het beste resultaat. Je weet goed prioriteiten te bepalen om bepaalde doelen te behalen. Je bent sterk in het hakken van knopen en weet goed het overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Verder heb je in ieder geval:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Hotel- of Facilitair Management is een pré.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een operationeel leidinggevende functie in een dienstverlenende organisatie of de eventindustrie.
  • Kennis van opdrachtgeverschap richting flexpartners in een dynamische omgeving of ervaring vanuit bijvoorbeeld de rol van vestigingsmanager van een flexpartner.
  • Aansturen van grote aantallen flexpools, gemiddeld zetten wij rond 4000 flexkrachten per jaar in voor onze evenementen.
  • Ervaring in het toepassen van de wet- en regelgeving flex naar operationele invulling.

Dit kan je van ons verwachten

  • Een functie van 40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.
  • De salarisschaal van deze functie ligt tussen de € 4.349,00 en € 6.655,00 per maand.
  • Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen o.b.v. 40 uur per week en een goede pensioenregeling.
  • Mobiele telefoon en een laptop.