Food & Beverage Executive

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
Organiser Services

Uren per week
40 uur

Werk- denkniveau
MBO+

Salarisindicatie (bruto)
-

Jij bent verantwoordelijk voor de operationele, dagelijkse cateringwerkzaamheden. Je zorgt hierbij voor de voorbereiding, geplande uitvoer, ad hoc verzoeken en afronding van deze werkzaamheden samen met de flexmedewerkers die jij aanstuurt.

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Food & Beverage verzorgt de F&B werkzaamheden op het gebied van banqueting, exposantencatering en vaste/mobiele restaurantlocaties. Deze zijn in eigen beheer of van onderaannemers F&B is verantwoordelijk voor alle F&B van bezoekers, exposanten, organisatoren en eigen collega’s tijdens congressen, beurzen, evenementen en ook vergaderingen. 12 F&B managers, 5 Executives en deze willen we graag uitbreiden met meerdere executives die zich naast de voorkomende F&B werkzaamheden voornamelijk gaan richten op de uitvoer van standleveringen binnen exposantencatering.

In de rol van deze F&B executive ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, operationele uitvoer en afronding van standleveringen voor exposanten. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop, logistiek proces en klachten afhandeling. Hierbij staat gastheerschap en kwaliteit voorop. Je bent de gastheer/gastvrouw voor bezoekers, exposanten, organisatoren en de interne organisatie. Je stuurt de flexmedewerkers aan en zorgt voor de (administratieve) voorbereiding, geplande uitvoer, ad hoc verzoeken en afronding van de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij anticipeer je op mogelijke knelpunten en onderneemt tijdig actie. Je schakelt continue met de RAI diensten en ondersteunende afdelingen om aan alle wensen te kunnen voldoen aan de hand van passende oplossingen. Je rapporteert aan de F&B manager door een volledige overdracht en evaluatie te verzorgen. Bovendien kom je met concrete ideeën om zaken die zich in het werk voordoen op te lossen en te verbeteren.


Dit breng je mee

In deze functie is het belangrijk dat jij adequaat reageert op ad hoc wijzigingen en dat je bezit over aanpassingsvermogen. Jouw grootste focus is kwaliteit leveren, zonder de deadlines en het overzicht te verliezen. Bovendien staat klantgerichtheid hoog bij jouw in het vaandel.

Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:

  • Mbo+ werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring in F&B.
  • Enkele jaren aantoonbare coördinerende ervaring in de F&B, je bent in staat om collega’s te coachen en motiveren, maar natuurlijk help je zelf ook mee.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel in je werktijden en dagen. In deze functie horen ook vroege ochtend-, avond- en weekenddiensten bij je werk.


Dit kan je van ons verwachten

  • Het salaris van deze functie is €2.500,00 de €3.000,00 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van werkervaring en de verhoudingen in het team .
  • Een fulltime functie van 40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.