Digital Marketeer

Kort Samengevat

Type
Vast

Afdeling
IT & Digital

Uren per week
32 - 40 uur

Werk- denkniveau
HBO/WO

Salarisindicatie (bruto)
tussen € 3.215,00 en € 4.751,00 p.m.

Jouw doel is het genereren van conversie voor de RAI eigen beurstitels (b2b en b2c).

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Als Digital Marketeer is jouw doel is het genereren van conversie voor de RAI eigen beurstitels (b2b en b2c), zoals het nationale Horecava, Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs, maar ook bijvoorbeeld internationaal Aquatech, Greentech en METSTRADE. Vergeet ook niet de spin-offs van een aantal beurzen in China, Mexico en Amerika. Jij maakt de vertaling van data naar commercie.

Je maakt deel uit van het data team van de RAI en werkt veel samen met de data-analisten, data marketeer, researcher en de andere Digital Marketeer(s). De beurstitels zijn onderverdeeld tussen jou en de andere Customer Insights Manager, maar jullie sparren veel en helpen elkaar in pieken (en dalen). Je bent een belangrijke schakel tussen de beurs en het data team, maar ook tussen de verschillende beurzen.

Als Digital Marketeer maak je deel uit van de marketingtafel tijdens de campagneperiode, naar aanloop van een event. Je bent de data gedreven adviseur van de organisatie en pakt ownership voor het generen van conversie van bezoekers en exposanten voor een bepaalde beurs. Jouw werk gaat van a tot z. Van inzicht- plan van uitvoering tot evaluatie. Dit zorgt ervoor dat deze functie het beste van beide heeft, strategisch én uitvoerend.

Er is het afgelopen jaar veel veranderd in de beurzenbranche en we hebben een verschuiving gemaakt van live beurzen naar hybride en online events. Deze verschuiving vraagt veel van ons innovatieve vermogen, waar we jou bij nodig hebben!

Dit breng je mee

Voor deze functie is het belangrijk dat jij beschikt over een hands-on mentaliteit. Je zal deels uitvoerend werken, maar ook strategisch. Het is daarom belangrijk dat je de visie begrijpt en kan vertalen naar de praktijk en vervolgens deze ook uitvoert. Je bent data driven, klantgericht en commercieel ingesteld. Bovendien durf jij je uit te spreken, bent communicatief sterk en kan daardoor jouw customer insights advies goed over de bühne brengen bij de verschillende stakeholders. Naast bovenstaande competenties, vragen we van jou:

  • Ruime ervaring met multi-channel campagnes, aan klant- of bureauzijde;
  • Up-to-date kennis van social advertising (Google Adwords, Facebook) en e-mailcampagnes;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Hbo werk- en denkniveau.

Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal (schaal 9) van deze functie ligt tussen de € 3.381,00 en € 5.039,00 per maand.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.