{{changeBreadCrumb(vacancyDetail?.Title)}}

{{vacancyDetail?.Title}}

Kort Samengevat

Type

{{vacancyDetail?.Category?.PositionType}}

Afdeling

{{vacancyDetail?.Category?.AreaOfInterest}}

Uren per week

{{vacancyDetail?.Category?.NumberOfHours}}

Werk- denkniveau

{{vacancyDetail?.Category?.JobLevel}}

Salarisindicatie (bruto)

{{vacancyDetail?.Category?.Salary}}

{{vacancyDetail?.SubTitle}}

Ons aanbod

Sollicitatieprocedure

Stap 1 - Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past of wellicht bij een van onze ander stages. Binnen één week ontvang je een reactie.

Stap 2 - Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager of een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Stap 3 - Assessment

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden.

Sollicitatieprocedure

Stap 1 - Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je cv en motivatie kijken wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. We proberen je binnen één week een reactie te geven.

Stap 2 - Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie/thee te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je bijvoorbeeld met je toekomstige collega's van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Stap 3 - Assessment

Ben jij enthousiast en wij ook? Dan plannen wij graag een vervolgafspraak met je in. Voor het tweede gesprek wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment. In het e-assessment kijken we naar de passendheid van jou als persoon op de functie en kijken we ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting. Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek. Bij ons is het assessment geen doel op zich, maar wel een mooi handvat om met elkaar de verdieping aan te gaan.

Stap 4 - Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we de rapportage van jouw assessment met elkaar bespreken. Dit gesprek is vaak met de manager en iemand van HR die het assessment terugkoppelt. Ook is er nog genoeg ruimte voor vragen. Zijn we daarna nog steeds beide enthousiast dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een aanbieding.

Stap 5 - Aangenomen!

Yes, gefeliciteerd! Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Vragen? Stel ze aan Denise

Denise, Coördinator Stagebureau

stage@rai.nl

06 188 91 278

Vragen? Stel ze aan Anne

Anne van Ginkel, Corporate Recruiter

recruitment@rai.nl

06 10 50 56 07

404Error

NotFound

ReturnTo

AllVacancy