RAI Amsterdam volgt de maatregelen van de overheid op ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Covid-19 coronavirus. De nieuwe maatregelen, gepresenteerd op woensdag 6 mei, zijn hier te vinden.

Als RAI Amsterdam zijn wij in gesprek met de lokale overheid en organisatoren om te bepalen welke geplande evenementen kunnen plaatsvinden, verplaatst of geannuleerd worden. Betrokkenen zullen hierover worden geïnformeerd via de organisator van het evenement dan wel via RAI Amsterdam.

Q&A

Voor RAI Amsterdam betekent dit dat er voorlopig geen evenementen plaatsvinden. Met de betreffende organisatoren zijn wij in gesprek om deze evenementen te verplaatsen. Betrokkenen worden hierover geïnformeerd.

Vijf eigen evenementen van de RAI zijn verplaatst naar een andere datum. Dit betreft Aquatech China, Interclean, Intertraffic, GreenTech Amsterdam en GreenTech Americas. Kijk op de betreffende websites voor de nieuwe data.

Voor evenementen tot 1 september wordt samen met de organisator bekeken welke invulling mogelijk is en of het evenement eventueel kan worden verplaatst.

Hierover zijn wij in gesprek met de betreffende organisatoren. Houdt de website in de gaten van het betreffende evenement.

Ook hiervoor kunt u terecht bij website van het betreffende evenement.

Als u hier geen gebruik van wenst te maken kunt u het boekingsnummer op de parkeerticket mailen naar parking@rai.nl. De ticket wordt dan geannuleerd. In de komende weken ontvangt u het geld op uw rekening.

Actuele informatie over het coronavirus is te vinden op de website van het RIVM en WHO.