RAI Amsterdam volgt de nieuwe maatregelen van de overheid op ter voorkoming van verdere verspreiding van het COVID-19 coronavirus. Tot 1 juni vinden er geen evenementen plaats in RAI Amsterdam.

De verspreiding van het COVID-19 coronavirus is in een versnelling gekomen. De uitbraak van het virus - en de genomen maatregelen in diverse landen - hebben wereldwijd verregaande consequenties. Zo ook in Nederland, waar de overheid nieuwe maatregelen heeft afgekondigd om verdere verspreiding en besmetting te voorkomen.
Meer over de genomen maatregelen van de Nederlandse overheid »

Q&A

Voor RAI Amsterdam betekent dit dat alle evenementen, klein en groot, tot 1 juni niet zullen plaatsvinden. Met de betreffende organisatoren zijn wij in gesprek om deze evenementen te verplaatsen. Betrokkenen worden hierover geïnformeerd.

Vijf eigen evenementen van de RAI zijn verplaatst naar een andere datum. Dit betreft Aquatech China, Interclean, Intertraffic, GreenTech Amsterdam en GreenTech Americas. Kijk op de betreffende websites voor de nieuwe data.

Tot 1 juni gaan alle evenementen die in RAI Amsterdam gepland waren niet door.

Hierover zijn wij in gesprek met de betreffende organisatoren. Houdt de website in de gaten van het betreffende evenement.

Ook hiervoor kunt u terecht bij website van het betreffende evenement.

Als u hier geen gebruik van wenst te maken kunt u het boekingsnummer op de parkeerticket mailen naar parking@rai.nl. De ticket wordt dan geannuleerd. In de komende weken ontvangt u het geld op uw rekening.

Actuele informatie over het coronavirus is te vinden op de website van het RIVM en WHO.