RAI Theater

Grand Café

Lekker een hapje eten, voorafgaand aan een voorstelling?

Geniet van een heerlijk theatermenu in het sfeervolle Grand Café, de ontmoetingsplek bij uitstek waar u lekker kunt eten voorafgaand aan uw theatervoorstelling. U kunt kiezen uit een twee- of driegangenmenu en/of een kindermenu voor de jonge theaterbezoeker. Bent u vegetarisch? Uiteraard bieden wij u een passend alternatief.

Bekijk de menukaart »

Locatie: Entree K

Snel 'n drankje en hapje in de pauze?

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in het theater een pauze arrangement bestellen. U kunt kunt kiezen uit een hartig of zoet arrangement.

In de pauze staat er een gereserveerde statafel voor u klaar met het door u gekozen arrangement en een drankje naar keuze (bier, fris en wijn) voor € 7,50 per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar € 5,50.

Knipsel RAI theater

THE ROAST ROOM is de unieke vleesbelevenis

Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kunnen gasten genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. THE ROAST ROOM bestaat uit THE ROAST BAR en de ROTISSERIE.

THE ROAST BAR is een brasserie-style restaurant en terras geopend voor ontbijt, lunch en diner. Hier bevindt u zich meteen in het hart van de zaak; de slagerij, waar de slager vlees uitbeent en voorbereidt. Ook maakt hij hier worsten, vleeswaren en burgers. Daarnaast vormt zich de bar waaronder grote koperen biertanks speciaal bieren worden geschonken. Het decor is helemaal af als u naar de vitrines vol met lekkernijen kijkt, waarachter u de chefs in actie ziet met de Australische Beechoven.

De ROTISSERIE op de eerste verdieping is het fine-dining restaurant dat is geopend voor lunch en diner.  Bovenaan de trap ziet u de prachtige open keuken met de Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill en de rotissoire tegen de handgemaakte tegelwand van de Harlinger Tegelfabriek.  De wit keramische bar aan de voorzijde van de zaak biedt uniek uitzicht van Amsterdam. U kunt ook genieten op het zonnige buitenterras van THE ROTISSERIE.

Voor meer informatie en voor het reserveren van een tafel kunt u terecht op de website van THE ROAST ROOM ».

ROAST